ביתי בת ה-17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי בת ה-17
    ענת
    23/11/2013

יש לי ילדה בת 17 שתמיד היו לנו בעיות איתה בבית ספר התנהגות לא הולמת בבית חוצפה עצבים צרחות תריקות דלת .בלימודים אין לה הצלחה במיוחד לא מתעוררת בבקרים אפילו מטיול שנתי החזירו אותה ביום השני.
    היא מעשנת ושותה אנחנו מאוד משתדלים להיות במעכב וכשהיא יוצאת זה טלפונים מתי היא מגיעה .מה שמתסכל אותנו בנוסף שאף פעם היא לא חוזרת בשעה שקבענו וגם נרדמת אצל חברה ,וכשאנחנו מזהירים לא להרדם את עייפה בואי הביתה ל שמה עלינו ונשארת לישון .היא גם לא עובדת אבא שלה קונה לה סיגריות מה אני עושה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי בת ה-17

הוספת תגובה

• ביתי בת ה-17 - תגובה

שלי ורדי
    24/11/2013

שלום ענת,
    כל תיאור ההתנהגות של בתך, החוצפה בבית ספר, השתייה והעישון, הם מנורות אזהרה על מצב רגשי מאד לא טוב, ייתכן אפילו מצב דכאוני. היא חייבת התערבות של איש מקצוע ואתם כהורים צריכים להתגייס עבורה ולקבל הדרכה איך להתקרב אליה, להבין את הצרכים האמתיים, והרגשות האמתיים שלה, אך בו זמנית גם לנסות למנוע ממנה להגיע למצב של התמכרות,בעישון ובשתיה. בנוסף, מדאיג איפה היא ישנה בלילות, והחופש המוחלט שיש לה. אתם משתדלים אך בשורה התחתונה אתם לא מצליחים לגרום לה לחיות חיים עם גבולות. טיפול משפחתי, או טיפול פרטני בה עם הדרכה מלווה לכם כהורים, בהחלט יכול לשפר את המצב, בתנאי שתרצה בכך כמובן, ועדיף שעה אחת קודם. תיעזרו ביועצת של בית ספר באם הבת תתנגד ללכת לטיפול.

בהצלחה,
    שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו