מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי בת ה-17ענת23/11/2013
יש לי ילדה בת 17 שתמיד היו לנו בעיות איתה בבית ספר התנהגות לא הולמת בבית חוצפה עצבים צרחות תריקות דלת .בלימודים אין לה הצלחה במיוחד לא מתעוררת בבקרים אפילו מטיול שנתי החזירו אותה ביום השני.
היא מעשנת ושותה אנחנו מאוד משתדלים להיות במעכב וכשהיא יוצאת זה טלפונים מתי היא מגיעה .מה שמתסכל אותנו בנוסף שאף פעם היא לא חוזרת בשעה שקבענו וגם נרדמת אצל חברה ,וכשאנחנו מזהירים לא להרדם את עייפה בואי הביתה ל שמה עלינו ונשארת לישון .היא גם לא עובדת אבא שלה קונה לה סיגריות מה אני עושה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביתי בת ה-17 - תגובה
שלי ורדי24/11/2013שלום ענת,
כל תיאור ההתנהגות של בתך, החוצפה בבית ספר, השתייה והעישון, הם מנורות אזהרה על מצב רגשי מאד לא טוב, ייתכן אפילו מצב דכאוני. היא חייבת התערבות של איש מקצוע ואתם כהורים צריכים להתגייס עבורה ולקבל הדרכה איך להתקרב אליה, להבין את הצרכים האמתיים, והרגשות האמתיים שלה, אך בו זמנית גם לנסות למנוע ממנה להגיע למצב של התמכרות,בעישון ובשתיה. בנוסף, מדאיג איפה היא ישנה בלילות, והחופש המוחלט שיש לה. אתם משתדלים אך בשורה התחתונה אתם לא מצליחים לגרום לה לחיות חיים עם גבולות. טיפול משפחתי, או טיפול פרטני בה עם הדרכה מלווה לכם כהורים, בהחלט יכול לשפר את המצב, בתנאי שתרצה בכך כמובן, ועדיף שעה אחת קודם. תיעזרו ביועצת של בית ספר באם הבת תתנגד ללכת לטיפול.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)