החבר של ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החבר של ביתי
    תמר
    12/12/2013

צהרים טובים, לביתי בכיתה י יש חבר שהוא התגייס עכשיו, הוא לא החבר הראשון של ביתי, לפניו היה לה חבר כשנה בחור מקסים איכותי, המשפחה ברמה. אנו לא כל כך מרוצים מהחבר הנוכחי, אומנם הוא מתייחס אליה בכבוד,שזה משהו מאוד חשוב בפני עצמו, אבל מבחינת הסגנון והאיכות וגם המשפחה שלו זה לא הרמה שאנו רוצים מה גם שהבנתי שיש במשפחה הרבה מאוד בעיות. הם מאוד רציניים אחד עם השני כל יום מדברים בטלפון ומתראים דרך הסקייפ-כי הוא חייל, הוא הציע לה לבוא לבית שלו ואני לא הסכמתי וביתי רוצה שהוא יבוא אלינו הביתה מכייוון שהם לא יכולים להיות בחוץ במזג אויר כזה (הוא היה אצלו פעם אחת ולא התלהבנו ממנו בכלל), איננו יודעים מה לעשות או האם להגיד לביתי שזה לא הבחור שאנו מייחלים בשבילה, מצד שני אנחנו לא רוצים לבטל את ההחלטות והבחירות שביתי עושה.
    אנו עובדי עצות, אשמח לדעת מה לעשות בעניין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החבר של ביתי

הוספת תגובה

• החבר של ביתי - תגובה

שלי ורדי
    13/12/2013

שלום אתי,
    אלה החלטות קשות -איך צריך לנהוג והאם בכלל להתערב בתור הורים. הבחור טוב אך לא איכותי לפי אמות המידה שלכם. בתנאי שהקשר טרי וחדש, כדאי לחכות מעט, אולי הבת בעצמה תבין שהוא לא ברמתה. היא בסה"כ בת 16, אני מעריכה, היא לא עומדת להינשא לו... אני חושבת שזה לא ראוי לסרב לארח אותו בביתכם. זה יפגע בה וגם עלול ל"נעול" אותה ולגרום לה להגן עליו ועל הרצונות שלה בכל מחיר. מאבק אתכם לא יתרום אלא יגרע מהיכולת שלה להתבונן בקשר ובאישיות של החבר שלה באופן אובייקטיבי ומאוזן, כך שתראה את צדדים הטובים שלו ואת הפחות טובים שלו באותה מידה.אתם יכולים להגיד את דעתכם אך בצורה רגישה ועדינה ולא נחרצת,

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו