מה לעשות אם הבלגאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות אם הבלגאן
    טליה
    17/12/2013

בוקר טוב, אשמח לקבל את עצתכם..אני אמא לשלושה ילדים שתי בנות בגילאי 18 ו17 וילד בגיל 13 כל פעם אני מבקשת מהם שכשהם מסיימים לאכול שינקו אחריהם, מה לא ניסיתי, דף תלוי על המקרר עם תורנות מי אחראי על הכלים באותו יום, זה לא עבד, השארתי לכל אחד פתק על מה הוא אחראי בבית, גם זה לא עבד.שוחחתי איתם מס' פעמים וביקשתי, גם זה לא הצליח
    אני חוזרת מהעבודה והמטבח מלוכלך ומבולגן, והכלים נערמים בכיור, ולילדים שלי לא איכפת, אני מבינה שהדבר האחרון שמעניין ילדים בגיל זה הוא נקיון הבית, הרי יש להם מספיק עסוקים ומחשבות משלהם.
    אם זאת למה אני צריכה לחזור אחרי יום עבודה ולנקות אחריהם!!!
    מה עושים? אני עובדת עצות, כבר לא יודעת מה יועיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות אם הבלגאן

הוספת תגובה

• מה לעשות אם הבלגאן - תגובה

שלי ורדי
    18/12/2013

שלום מיטל,
    אני מציעה לך לכנס את כולם, לא בעת משבר, ובזמן שאת עצבנית, וביחד עם בעלך, באוירה טובה לשאול אותם איך הם מציעים לקחת חלק בתפקידי הבית. בעלך צריך להיות באותה דעה אתך,זה חשוב להצלחת העניין. צריך אולי לצמצם את המטלות , להתחיל לצפות פחות כדי לקבל משהו. אפשר להתחיל את המטלות וחלוקת התפקידים בזמן ארוחה משפחתית, לפניה ולאחריה, תעודדי את רוח הצוותיות וביחד כל המשפחה, תסדרו את המטבח. נדמה לי שאת מחליטה בעצמך , הילדים לא מסכימים ובסוף מצביעים ברגליים.. תנסו כהורים לדבר איתם בתור בוגרים ובגובה העיניים, אולי זה יועיל.
    בהצלחה,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו