מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לעשות אם הבלגאןטליה17/12/2013
בוקר טוב, אשמח לקבל את עצתכם..אני אמא לשלושה ילדים שתי בנות בגילאי 18 ו17 וילד בגיל 13 כל פעם אני מבקשת מהם שכשהם מסיימים לאכול שינקו אחריהם, מה לא ניסיתי, דף תלוי על המקרר עם תורנות מי אחראי על הכלים באותו יום, זה לא עבד, השארתי לכל אחד פתק על מה הוא אחראי בבית, גם זה לא עבד.שוחחתי איתם מס' פעמים וביקשתי, גם זה לא הצליח
אני חוזרת מהעבודה והמטבח מלוכלך ומבולגן, והכלים נערמים בכיור, ולילדים שלי לא איכפת, אני מבינה שהדבר האחרון שמעניין ילדים בגיל זה הוא נקיון הבית, הרי יש להם מספיק עסוקים ומחשבות משלהם.
אם זאת למה אני צריכה לחזור אחרי יום עבודה ולנקות אחריהם!!!
מה עושים? אני עובדת עצות, כבר לא יודעת מה יועיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה לעשות אם הבלגאן - תגובה
שלי ורדי18/12/2013שלום מיטל,
אני מציעה לך לכנס את כולם, לא בעת משבר, ובזמן שאת עצבנית, וביחד עם בעלך, באוירה טובה לשאול אותם איך הם מציעים לקחת חלק בתפקידי הבית. בעלך צריך להיות באותה דעה אתך,זה חשוב להצלחת העניין. צריך אולי לצמצם את המטלות , להתחיל לצפות פחות כדי לקבל משהו. אפשר להתחיל את המטלות וחלוקת התפקידים בזמן ארוחה משפחתית, לפניה ולאחריה, תעודדי את רוח הצוותיות וביחד כל המשפחה, תסדרו את המטבח. נדמה לי שאת מחליטה בעצמך , הילדים לא מסכימים ובסוף מצביעים ברגליים.. תנסו כהורים לדבר איתם בתור בוגרים ובגובה העיניים, אולי זה יועיל.
בהצלחה,
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)