הסדרי ראייה לאחר הגירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסדרי ראייה לאחר הגירושין
    מיכל
    11/03/2014

שלום ,
    מבקשת להתיעץ לגבי 2 ילדיי המתבגרים בני 17 וחצי ו13 וחצי ובני הקטן בן ה-6.בעלי שממנו אני נמצאת בהליך גירושין צורך שרותי זנות ואלכוהול,מכור לפורנו קשה,נוהג בגישה הורית חברית ללא גבולות(סיפק לבן הבכור וחבריו וודקה ביום הולדתו) דורש לקבל הסדרי ראייה של יומיים עם לינה באמצע השבוע ובסוף שבוע שני לשישי שבת.פקידת הסעד נוטה להורות שוויונית ולהענות לדרישת בעלי.יש לציין שבני הבכור הוא נער בסיכון ואני חוששת מאוד שיעשה כרצונו ויפגע מהאוירה שתהיה בביתו של בעלי.אודה על חוות דעתכן.
    תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסדרי ראייה לאחר הגירושין - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    11/03/2014

מיכל שלום,
    אני בהחלט מבינה את דאגתך ומחזיקה איתך את ההסתייגות לגבי התנהלותו של האב ביחס לבנים ולראותה כיכולה לפגוע בהם באופן משמעותי.
    יחד עם זאת איני מבינה מדוע המסר הזה לא עובר לפקידת הסעד?
    את מנסחת פה את הדברים בצורה מאוד ברורה ובהירה...
    נראה לי שצריך להבהיר לה שלא מדובר במלחמה שלך מולו ונגדו אלא במחשבה על טובת בניך - בעיקר זה הבכור.
    בנוסף, הרי שלא ניתן לנתק את הקשר בין הבנים לבין אביהם ו/או לשנותו - לפחות בשלב זה. אי לכך המסרים מצידך, האופן בו את מגיבה וכיצד את מתנהלת מקבל הרבה מאוד חשיבות. מסרים ביחס לגבריות שוויונית, מיניות בריאה, זוגיות וחברות.
    אני מציעה לך לשקול להיתמך בעזרה מקצועית היות שהמשימות אינן פשוטות.
    בהצלחה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו