מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבת שלי חותכת את עצמהריקושט20/03/2014
לפני שבועיים גיליתי שהבת שלי חותכת את עצמה בידיים וגם ברגליים , היא בת 13 וטוענת שהיא מעדיפה להרגיש כאב פיזי
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבת שלי חותכת את עצמה - תגובה
שלי ורדי20/03/2014שלום,
זאת בעיה קשה, הרבה תוקפנות מפנית פנימה אל עצמה, הרגשות לא מוצאות פורקן אחר דרך שיתוף ושיח עם אחרים. מדובר בדרך כלל באנשים מופנמים, המסתירים דברים, אך קיימים הרבה מניעים להתנהגות הזאת. יש לה לתופעה גם היבט התמכרותי- הרגיעה לאחר הכאב הפיזי ממכרת ולכן לא תמיד קל להיפטר מההרגל הזה (יש לכך הסבר פיזיולוגי גם). כדאי מאד להביא אותה להערכה וטיפול פסיכולוגי.
בהצלחה
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם
ריקושט20/03/2014האם כדאי לקחת אותה לבית החולים ששם הב"ס הפנה אותנו או לייעוץ פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם - תגובה
שלי ורדי20/03/2014אפשר בהחלט למרפאה לילדים ולנוער של בית חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יהיה סוג של "כתם"
ריקושט24/03/2014בתיק הרפואי שלה, משהו שיפגע בה בחיים מתישהו?
היא הפסיקה עם זה , אני כל יום מדברת איתה על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא יהיה סוג של "כתם" - תגובה
שלי ורדי24/03/2014התיקים הרפואיים חסויים קודם כל, המידע לא עובר הלאה. התופעה מצביעה על בעיה משמעותית אך לא על פתולוגה נפשית חמורה..הכי חשוב לפתור את בעיותיה, וזה יתן לה כוחות להתקדם בחיים ולהצליח.
שלי ורדי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי מהחברות שלה
ריקושט25/03/2014שיש עוד בנות שחותכות את עצמן , אני לא יודעת אם היא עושה את זה בשביל להיות באופנה או שבאמת משהו מציק לה
אני חושבת שאני יקח אותה בכל מקרה לבית החולים ונראה משם איך זה מתקדם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)