כאשר נוסעים לנופש..שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאשר נוסעים לנופש..שאלה
    שולי
    28/03/2014

שלום רב בעלי ואני נסענו לבית מלון ליום וביקשנו מילדנו שהם בכיתה ח יא ויב להיות בשיגרה ולעשות הכל כמו בשיגרת היום יום שלהם,לעומת זאת הגדולה הזמינה אליה חברים בערב עד 24.30 השניה הביאה את החבר עד 1100כאשר ביקשתי שיהיה עד 2200והבן אינני יודעת מתי הלך לישון. ואם בכלל קמו הבוקר לבית ספר...היום אנחנו חוזרים הביתב אשמח לדעת כיצד עךי לנהוג?האם לא להגיד כלום על החגיגה אתמול?ובמידה ולא הלכו ללמוד היום גם לא להגיד כלום,אם הבית יהיה מבולגאן האם גם לשתוק..כיצד לטפל בעניין כדי שבפעם הבאה נוכל לצאת בשקט..או אולי אני סתם אמא מגזימה וזה נורמאלי?תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאשר נוסעים לנופש..שאלה

הוספת תגובה

• כאשר נוסעים לנופש..שאלה - תגובה

שלי ורדי
    28/03/2014

שלום שגית,
    את מתלבטות ובצדק האם את מגזימה או לא... זה כל כך טבעי שילדים מתבגרים ירצו להיות לבד בבית, להרגיש את הבית שלהם למעט זמן ולהביא חברים. חלק מההתנהגויות שלהם צפויות ונורמטיביות בהחלט - אך אי הליכה לבית הספר והזמנת חברים רבים עד שעה מאוחרת כשלמחרת יש בית ספר נשמעת גם לי מוגזמת, -(עדיין אם דברים כאלה קורים לעתים נורא רחוקות, הם לא נורא משמעותיים). להשאיר את הבית באי סדר ולא לנקות אחרי ערב החברים, נראה לי לא אחראי ועל כך צריך להעיר. עדיף למשל מראש שהבת הגדולה הייתה מודיעה לכם ומבקשת את רשותך להזמין חברים לביתכם, מאשר שתעשה זאת ללא רשות וידיעה שלכם. כל ילד מתבגר אוהב קצת להרגיש חופש ולעשות דברים אחרים שלא מורשים לו כשההורים לא בבית. הרושם כאן הוא שרק הם חיכו שתצאו כדי להתפרק. תעשו חשבון נפש, אולי אתם מחזיקים אותם קצר מדי?

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו