מה עושים..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים..
    לי
    23/04/2014

שלום,ביתי חלתה לפני כ9 שנים במחלה כרונית .
    אחריי הקבלה וההבנה שלה (ושלנו)שזו מחלה לכל החיים היא החליטה שאינה מעוניינת לשתף את חבריה ואת משפחתו של בעלי במחלתה.בזמנו התייעצנו עם פסיכולוגית בבית החולים והיא אמרה שנזרום איתה ולא נספר ושאם הזמן היא תשתף בעצמה.
    אכן אם הזמן אמרה לי לשתף את אחיי והוריי וכמובן את אחייה .
    משפחתו של בעלי וחברותייה לא יודעים עד היום משום שהם לא שומרים "סוד"לטענת ביתי (מה שנכון).הגיע צו הגיוס ואנו יודעים שהיא מקבלת פטור מהצבא ומקווים שיתנו לה להתנדב.ההליך הזה לוקח זמן ומכאן השאלה מה אומרים לחמותי??השאלות יגיעו ובלשכת הגיוס כאשר ילוו אותה ידעו שזה גיוס מתנדבים.אמרתי לביתי את הכל אך היא בשלה ואינה רוצה לשתף אותם איך מתמודדים מולם כאשר הפצצה תגיע?תודה מראש לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים..

הוספת תגובה

• מה עושים.. - תגובה

שלי ורדי
    23/04/2014

שלום לי,
    מה שאני לא יודעת וקשה לי לקבל מידע ממה שמסרת, זה האם את חושבת שבתך צריכה לקבל את עובדת מחלתה ולא להרגיש בושה, מבוכה או פגימות כלשהי. במקרים של אי רצון לשתף אחרים משמעותיים בעובדות מסוג אלה, על עצמה ועל חייה- לעתים תכופות נמצא חוסר השלמה עצמית ותפיסה עצמית שלילית ומכך גם הרגישות הגדולה שהתפיסה השלילית תועבר לאחרים, כשיהיו מודעים לבעייתה. אז, אם את חושבת שעדיף לה מבחינה רגשית להשלים עם עצמה כדי לספר לשאר המשפחה ולחברותיה ולא לשמור סוד - דבר שתמיד מעיק ומרחיק אינטימיות אמתית - אולי תתעסקו ותדונו יותר בבעיה הזאת. הנה, כששומרים סוד כזה, נתקלים בכל מיני בעיות כמו ביום של הגיוס... תמיד אפשר למצוא משהו להגיד בינתיים כמו בעיה רפואית אחרת, שבגללה לא מגייסים אותה, אך לשקר ולשמור לאורך זמן על בנית סיפור שקרי, זה מעייף.

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו