מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בילוי רחוק מהביתרונית09/05/2014
אני אמא לשתי בנות גדולות 27,ו24 ולבת זקונים בת 17 .ביתי בת 17 היא החליטה ש"החברים מבית הספר בו היא לומדת מנוכרים לא מפרגנים ולא נעים לה איתם. החברים מהעיר בה אנו גרים לא מעניינים רדודים ומרבים לשתות ולעשן" .החברים של ביתי מתגוררים בישוב קהילתי מבוסס והחברה בו איכותיים וביתי מרגישה מעורכת ואהודה במחיצתם. אלא שהישוב מרוחק ממקום המגורים שלנו וביתי נאלצת לנסוע לשם באוטובוס אם לנו לא מתאים לבקר שם מדי יום שישי לארוחה משפחתית אצל הוריי. הבילוי של ביתי מתחילים מ22:00 עד מאוחר כך שגם להוריי המארחים לא מתאים להישאר ערים ולחכות לה כשהם דואגים. ביתי נאלצת לישון כל פעם אצל ידיד/ידידה שונים. אני אובדת עצות ולא יודעת מה נכון. מצד אחד אחיותיה הגדולות לא יצאו מהבית כל הזמן למדו והיום לאף אחת מהן אין עדיין חבר . מצד שני חשוב לי שהיא תרגיש טוב מוערכת תחווה חוויות שונות אך הדאגה שהיא רחוקה ממני למקרה ותיקלע לצרה והאי נעימות מהמשפחות השונות שאיני מכירה שנאלצות לארח אותה .
אני לא יודעת מה לעשות אולי אתם יכולים לשפוך לי אור אחר על המצב.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בילוי רחוק מהבית
רונית12/05/2014חלפו מספר ימים היה מענה לאחרים ששאלו אחרי .אשמח לשמוע את דעתכם .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילוי רחוק מהבית - תגובה
ד''ר נלי שטיין13/05/2014רונית שלום,
צר לי על העיכוב בתשובה.
מדבריך עושה רושם שבתך הצעירה דעתנית ומחפשת אחר כיווני חשיבה, פעולה והתנהגות עצמאיים משלה. במיוחד בתחום החברתי... אפשר לשוחח אתך (וכנראה שכבר עשית זאת) על חששותיך, ולחשוב יחד אתה על פתרונות. נסי להחזיק הן את הדאגה מצד אחד והן את האמון בה ובאופן בו היא מחליטה להתנהל - בו זמנית.
אני בהחלט מבינה את דאגותיך ושואלת גם את עצמי האם לא ניתן לפתור חלק מהקשיים על ידי מתן מפתח לבית הוריך, בה תחכה לה מיטה שתאפשר לה להגיע לישון מבלי להעירם? הם הרי לא באמת חייבים לחכות לה...
לא לגמרי ברור לי הקשר לאחיותיה שעוד לא עזבו את הבית, אבל אם את מתכוונת לכך שהיא עצמאית יותר הרי שזה משום שכול ילדה שונה, ובוחרת את דרכה... לפעמים זו דווקא הצעירה מכולן.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר נילי שטיין אכן ניתחת נכון
רונית19/05/2014נילי יקרה
אכן מדובר בבת דעתנית יותר משתי אחיותיה. הרעיון ללקיחת מפתח מהוריי עלה מצידה והוריי מאוד שמחו לרעיון כיוון שהם מעדיפים שהיא תישן בביתם. בינתיים כנראה בגלל לחץ הבחינות היא עצמה הגיעה למסקנה שהטרחה והמאמץ הכרוך בנסיעה לא מצדיק מפגש עם החברים מדי שבוע. בנותיי הגדולות לא גרות בבית אך בסופי שבוע הן מתארחות והן מעדיפות לבלות בצפיה בסרטים וקריאה כך שההתנהלות שלה מאתגרת אותנו יותר.
תודה רבה על המענה
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לד"ר נלי שטיין אכן ניתחת נכון - תגובה
ד''ר נלי שטיין19/05/2014שמחה שעזרתי.
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)