מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביתי מבקשת שלא נגיע למסיבת סיום יב'שרית11/05/2014
האם עלי להענות לבקשתה או שמא עלי להופיע למרות אי רצונה.
כנ"ל לגבי מסיבת הסיום של הצופים, תערוכה של סיום מגמה וכדו'.
האם לכבד את בקשתה ולא להופיע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביתי מבקשת שלא נגיע למסיבת סיום יב' - תגובה
שלי ורדי11/05/2014שלום שרית,
לא פירטת מה, על פי הבנתך, את האינטראקציה, גורם לבתך לא להיות מעוניינת שתבואו.. זה יוצא דופן במיוחד כי רוב ההורים מגיעים למסיבות סיום, למה שאתם תעדרו? זה לא מובן אלא אם יש ביניכם קשר מסובך והיא כועסת עליכם. קשה לי לייעץ לך, האם יש סיכוי קטן שאם גם לא תופיעו היא תתאכזב למרות הצהרתה ההפוכה? האם כך היא בודקת אותכם? האם היא מעוניינת שלפחות חלק מבני המשפחה, כולל אחיה, יגיעו למסיבת סיום של בית הספר? הכל תלוי בגורמים לסירוב שלה.. הנטייה שלי לייעץ לך היא, שלפחות אחד מההורים יגיע ולהגיד לה זאת מראש.
אך מסיבות סיום מסתיימות... הקשר הבעייתי וללא אמון שיש ביניכם נשאר, ובו צריכים כולכם לטפל.
בברכה,
ורדי שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)