מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד משהו קטןמתלבטת27/05/2014
שכחתי לציין דבר נוסף - למרות שביתי מאד עטופה ומקבלת המון, היא אינה מעריכה דבר ומבחינתה "אף פעם לא עשו בשבילי כלום ואף פעם לא נתנו לי כלום". כל מה שכן נעשה, כל המחוות והפינוקים שמורעפים עליה, הם מבחינה "חלק מהתפקיד שלנו כהורים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תאומה
חסויה28/05/2014וואו...את ממש מפחידה אותי !!!
יש לי בת (16) עם אותו התנהגות חשבתי שזה נגמר בשלבים מאוחרים יותר
גם אני נשארת פעורת פה ופגועה עד עמקי נשמתי אך לבסוף אני זאת שגם נכנעת "בקרב"
ויושבת איתה לשיחה ומבהירה לה את התמונה כולה והיא עוד מבקשת סליחה וגם רוצה לשמוע אותה ממני..
שיהיה לך בהצלחה אמא יקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מתלבטת28/05/2014תודה יקירה!
זקוקה לכל מילה של עידוד. שנים נהגנו כמוך ובכל פעם שהיא נרגעה ישבנו וליבנו איתה את הדברים (ושמענו "סליחה" מהפה לחוץ). אני מרגישה שהגישה שלנו הובילה בסופו של דבר לזה שאין מחיר אמיתי להשתלחויות - אז יום אחד כעסנו והצבנו גבולות ולמחרת "עסקים כרגיל" ולכן היא יכולה להרשות לעצמה להמשיך ואפילו להסלים. אני גם חרדה ממש מהמודל שהיא נותנת לאחיות הצעירות שלה, שעוד לא התחילו את גיל ההתבגרות ולא יודעת איך למנוע שגם הן ירגישו שאפשר להתפוצץ בלי מנגנון בקרה. אני לא מגזימה כשאני אומרת שכשהיא מתפרצת ככה, אני מרגישה כמו קורבן לאלימות - כמו אישה מוכה - כי זה נמשך ונמשך בלי יכולת לעצור. לא יכולה יותר להרגיש ככה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)