מסיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסיבה
    חסויה
    28/05/2014

שלום
    ביתי בת ה16 בכללי תלמידה טובה מאוד חברותית ופעילה אחרה"צ (חדר כושר וכו')
    בערבי שישי הן לא יוצאות נפגשות מידי פעם בבתים (די חנוניות)
    לפני כחצי שנה היא רצתה לצאת למסיבה עם חברות בעיר שאנו גרים שאלתי פרטים על המסיבה והסכמתי ..אחרי שעה היא הגיעה הביתה וסיפרה שהמסיבה אורגנה במקום לא מסודר והגיעו שוטרים והן פשוט עזבו
    עכשיו הן רוצות ללכת לעוד מסיבה בעיר ליד ואותם מארגנים איגנו את המסיבה אני די חוששת איך אני צריכה להגיב ??מה אני צריכה לעשות?? לאשר לא לאשר??
    אבא שלה בשום אופן לא מסכים!!
    אני בדילמה ומאוד פוחדת לאור הסיפורים של היום
    מצד שני אני לא יכולה לסגור אותה בבית
    עובדת עצות ..אשמח לעזרה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסיבה

הוספת תגובה

• מסיבה - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    29/05/2014

שלום לך,
    נדמה לי שמה שתיארת הוא מסוג הדברים שקורים בתחום הזה של מסיבות...
    סך הכול האירוע היה מרעיש בגלל שהן נפגשו בפעם הראשונה עם הדברים, אבל לא משום שהן נעצרו או הסתבכו חלילה...
    אני סבורה שאם נוצרה משיכה וקיים עניין לא כדאי לאסור באופן גורף (למרות התנגדות האבא). כדאי לשוחח איתה, שתפעיל את שיקול דעתה, שתברר ובסך הכול לאפשר לה ללכת. היא הולכת עם חברות ולא לבדה, יש טלפון סלולרי ומדובר באותה עיר.
    אני חוששת שאיסורים גורפים מפעילים עוד יותר את הדמיון ויוצרים עולם של הסתרות ושקרים.
    בברכה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו