האם טעיתי-בבקשה ענו לי במהרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם טעיתי-בבקשה ענו לי במהרה
    רינת
    01/06/2014

ערב טוב, ביתי בכיתה יב מזה חצי שנה הולכת לפסיכותרפיסתית שמשלב שיחות ודמיון מודרך איתה, לאחרונה לקחתי את ביתי לשיחה עם מטפל גוף נפש שאני מכירה גם אותו בצורה מעולה, לאחר מספר ימים ביתי אמרה לי שהיא מעדיפה לעבור לטפל אצלו במקום אצל המטפלת הנוכחית. האם זה בסדר? האם עשיתי טעות בכך שלקחתי אותה לשיחה אצל משהו אחר בזמן שהיא מטופלת אצל משהי מעל חצי שנה? אני ממש לא יודעת מה לעשות, האם בלבלתי את ביתי? והאם היא צריכה להמשיך את התהליך שעושה אצל אותה מטפלת ולא לעבור למטפלת האחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם טעיתי-בבקשה ענו לי במהרה - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    02/06/2014

רינת בוקר טוב,
    אני שואלת את עצמי מדוע עשית זאת, והאם משהו הטריד/הדאיג אותך.
    אכן אין זו הדרך המומלצת לנהוג היות שיש בה התעלמות מהקשר ומהדרך שנוצר בין בתך לבין אותה מטפלת. זו עלולה להוות סוג של חודרנות מצידך, ועליך לברר עם עצמך האם התנהלות מעין זו מוכרת לך (ביחד לעצמך).
    לא ציינת אם בתך הסבירה מדוע היא מעדיפה לעבור, והאם יש בכך משאלה לרצות אותך...
    בכל מקרה אני ממליצה לברר איתה היטב, לומר שיש לך ספקות לגבי מה שעשית ולבסוף - אם היא בוחרת לעזוב הרי שיש לבוא לפגישה אחת (לפחות, בדרך כלל מומלץ יותר) לפרידה מסודרת מהתהליך ומהמטפלת.
    בברכה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו