מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם טעיתי-בבקשה ענו לי במהרהרינת01/06/2014
ערב טוב, ביתי בכיתה יב מזה חצי שנה הולכת לפסיכותרפיסתית שמשלב שיחות ודמיון מודרך איתה, לאחרונה לקחתי את ביתי לשיחה עם מטפל גוף נפש שאני מכירה גם אותו בצורה מעולה, לאחר מספר ימים ביתי אמרה לי שהיא מעדיפה לעבור לטפל אצלו במקום אצל המטפלת הנוכחית. האם זה בסדר? האם עשיתי טעות בכך שלקחתי אותה לשיחה אצל משהו אחר בזמן שהיא מטופלת אצל משהי מעל חצי שנה? אני ממש לא יודעת מה לעשות, האם בלבלתי את ביתי? והאם היא צריכה להמשיך את התהליך שעושה אצל אותה מטפלת ולא לעבור למטפלת האחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם טעיתי-בבקשה ענו לי במהרה - תגובה
ד''ר נלי שטיין02/06/2014רינת בוקר טוב,
אני שואלת את עצמי מדוע עשית זאת, והאם משהו הטריד/הדאיג אותך.
אכן אין זו הדרך המומלצת לנהוג היות שיש בה התעלמות מהקשר ומהדרך שנוצר בין בתך לבין אותה מטפלת. זו עלולה להוות סוג של חודרנות מצידך, ועליך לברר עם עצמך האם התנהלות מעין זו מוכרת לך (ביחד לעצמך).
לא ציינת אם בתך הסבירה מדוע היא מעדיפה לעבור, והאם יש בכך משאלה לרצות אותך...
בכל מקרה אני ממליצה לברר איתה היטב, לומר שיש לך ספקות לגבי מה שעשית ולבסוף - אם היא בוחרת לעזוב הרי שיש לבוא לפגישה אחת (לפחות, בדרך כלל מומלץ יותר) לפרידה מסודרת מהתהליך ומהמטפלת.
בברכה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)