אתרי אינטרנט-בת 10

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אתרי אינטרנט-בת 10
    הגר
    11/04/2008

שלום ענת
    בתי בת ה-10 נמצאת הרבה ליד המחשב , מידי פעם אני מגיעה אליה כדי לבדוק ולדעת מה היא עושה , לאילו אתרים היא נכנסת ותמיד היא אומרת לי שהיא משחקת.
    היום במקרה ישבתי ליד המחשב וכאשר חיפשתי משהו בגוגל גיליתי שבין רשימת החיפושים נמצא גם אתר "מין מזדמן" , קיבלתי חום , כי הבנתי שהיא משוטטת לה בנוסף למשחקים גם באתרים מהסוג הנ"ל.
    אודה לך באם תודיעני כיצד עלי לפעול? האם לשוחח עימה? האם להתעלם ולהמשיך לעקוב אחריה?
    איני מתמצאת במחשב ואני ממש בהלם ומאוד מוטרדת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אתרי אינטרנט-בת 10

הוספת תגובה

• חשוב ביותר

ענת זפרני
    12/04/2008

אני מצרפת טלפון של איש מקצוע שמגיע הביתה ונותן הדרכה להורים בנוגע לגלישה בטוחה ומעקב אחרי אתרים והיסטוריה
    לדעתי - זו חובה
    אני בעד שימוש במחשב כל עוד השימוש תחת כללים מאוד ברורים של מותר ואסור
    בהצלחה
    ענת זפרני
    שם איש המקצוע בני- 050-7203365

חשוב לדבר עם הילדה בעדינות ולא לתקוף כדי לא ליצור קשר בין מין למשהו נוראי
    חשוב להסביר שמדובר על סרטים ותמונות לא אמיתיות שאנשים שרוצים למשוך תשומת לב של הגולשים והולכים על איברים מוגדלים וכל מיני תנוחות מוזרות
    להסביר לה שמין זה דבר מאוד יפה ומיוחד אבל - של מבוגרים ולא של ילדים וכשהיא תגדל ותמצא לעצמה מישהו שיאהב אותה והיא אותו יהיה להם נעים להיות שם אבל - ותחזרי על זה של מבוגרים!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו