הרחבת מעגל חברים למתבגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרחבת מעגל חברים למתבגר
    רשת
    25/06/2014

ש לי בן , בן 13.5, ילד חכם וחברותי ,
    אבל עם קשיי למידה וקשב שגורמים לו לפעמים לקושי בהבנה בסיטואציות חברתיות ותגובה מתאימה .
    הוא מסתדר בבית הספר , גם חברתית , אבל אין לו חבר קרוב שאפשר להזמין לבריכה, סרטים וכו .
    החופש מתקרב ואיתו החרדה מעודף זמן פנוי.
    אני מחפשת להתידד עם אמא לילד דומה (לא על הספקטרום האוטיסטי) שיש לה מוטיבציה ויכולת להשקיע כדי לקדם פעילויות משותפות במטרה לגרום לילדים להכיר יותר .
    הילד אוהב קפוארה ותופים .
    אני יכולה לתרום למידה משותפת של אנגלית ומתמטיקה (אני מורה לחינוך מיוחד עם התמחות בילדים לקויי למידה וקשב במתמטיקה ואנגלית) .
    בנוסף פיתחתי משחק מיומנויות חברתיות שמתאים לגיל וכול כ 60 משימות דיאדיות המבוססות על גישות טיפול מדוונות (NDFA, CBT, ניהול זמן , חשיבה חיובית ועוד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרחבת מעגל חברים למתבגר

הוספת תגובה

• הרחבת מעגל חברים למתבגר - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    25/06/2014

רשת שלום,
    כל הכבוד על היוזמה האימהית!
    מציעה רק להיות רגישה כלפי הבן היות שהוא כבר נער ולא ילד צעיר, ובגיל זה יכולה להיות רגישות לאייך נוצרו הקשרים החברתיים ועד כמה אימא מעורבת בהם...
    הייתי מחפשת גם חוגים/פעילויות קבוצתיות עבורו (סוג של מחנות קיץ בתחומי קולנוע, מחשבים, ספורט ועוד) הקיימות בכל מיני מרכזים קהילתיים וגם באופן פרטי.
    בהצלחה וקיץ נעים,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו