מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 13 משקרתקרן06/07/2014
בתי בת ה- 13, ילדה גאונה. עולה לכיתה ח'. על אף גאונותה , היא כל הזמן מתחברת לטיפוסים בפייסבוק שליליים. (מקללים, מאיימים וכו'). בכיתה ז' התחצפה בלי סוף למורים וכמובן שאליי ואל בעלי. כרגע תפסתי אותה שוב יוצרת קשר עם מישהי (דרך הפייס) , לא מהסביבה שלנו, ואיזה קללות (מאותה ילדה) שה' ישמור. הודעתי לביתי שאין מחשב, אין פייס ואין ווטסאפ.
בלילה בסביבות 4 לפנות הבוקר , קמתי למיטתה וראיתי אותה עם הנייד מתכתבת עם אותה ילדה, למרות שאסרתי, למרות שניתקנו לה את האינטרנט ( אלוהים יודע איך היא מצליחה לגלוש בכל זאת).
שבוע שעבר חזרה מארוע בר מצווה. ביקשה לגלוש באייפד ואסרתי עליה בגלל השעה המאוחרת. ברגע שנרדמתי מסתבר שהיא לקחה את האייפד למרות האיסור שלי וגלשה בו כל הלילה. היא פשוט שמה קצוץ על מה שאני אומרת.
מה עושים??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 13 משקרת - תגובה
ד''ר נלי שטיין06/07/2014קרן שלום,
אני מבינה את הגדרותיך לגבי חוצפה, "שמה קצוץ" ושאר התייחסויות לעובדה שבתך חוצה כל גבול אפשרי. מעבר לכך שזה בטח מרגיז ומקשה זה גם מדאיג...
לא ברור לי אם ניסית לשוחח אתה. מה היא אמרה? כיצד היא מסבירה את המשיכה לאנשים מסוג זה? האם הם נראים לה מגניבים, מושכים באיזו צורה?...
נראה לי שהקפדה ברורה על הגבולות חשובה עבורה, לתת תחושה שיש פה אדם מבוגר - אחראי (שזו את כמובן) ושגם אם היא מנסה לבעוט ולהתריס את לא מתפרקת.
יחד עם זאת, הייתי מציעה לך לקחת אותה לטיפול נפשי הכולל בתוכו גם הדרכת הורים. זאת במטרה לברר את התנהגותה, מניעיה וצרכיה הנפשיים ולסייע גם לך.
בהצלחה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)