בתי החיילת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי החיילת
    הדס
    24/08/2014

בתי החיילת מתרועעת עם ערבים. מאז ומתמיד היו לה נטיות להסתכן . לצאת באמצע הלילה לחזור לפנות בוקר. היא הייתה בטיפול מה שמסתבר לא כל כך הועיל. כל שיחה שלי איתה מובילה לפיצוץ. כמובן שהיא מכחישה . אנחנו בטוחים שהיא משקרת. אנחנו גרים בישוב קטן ומאוד פוחדים מבושות. בעלי טוען שהוא לא מגיע אליה כי הוא כל הזמן צריך ל"לכבות שרפות " ביני לבינה .
    אני משתגעת! מה עושים? אני מרגישה שאני מתחילה לסלוד ממנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי החיילת

הוספת תגובה

• בתי החיילת - תגובה

שלי ורדי
    24/08/2014

שלום הדס,
    מהתיאור שלך אני מבינה שהקשר שלך עם בת מרוחק, היא מאד מדאיגה אותך והתנהגותה גורמת לך לסבל רב . האם ההתחברות שלה לערבים , על פי השערתך , מסכנת אותה, האם היא מתחברת לאנשים מאד לא נכונים? עצם הבחירה שלה בחברים ערבים, גם אם הם אנשים טובים ולא מסוכנים (ובתנאי שאין לה עוד חברים ) אומרת משהו על היותה בודדה וחשה חריגה ושונה,ולא שייכת. חבל שהקשר כל כך לא בטוח ביניכן. אם יש דמות במשפחה שיכולה להתקרב אליה ללא שיפוט, יהיה טוב, כדי יהיה לה מישהו לשתף. האם שקלת לפנות גם למפקד שלה, או שאת חוששת מהנזק הנלווה שייגרם? אם כהורים מרגישים "אבודים" הייתי ממליצה שתלכו אתם לטיפול של מספר פגישות, כלומר להדרכת הורים או לטיפול משפחתי, ואולי הבת תסכים להצטרף. אני מרגישה שקודם כל את ובעלך זקוקים לתמיכה, להבנה עמוקה יותר של היחסים ושל הדינמיקה של הבת המניעה אותה להתנהגויות המסוכנות ולהתרחקות מהבית. נדמה לי שהיא גם סובלת אך אינה מראה זאת לכם.

כל טוב,

שלי ורדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו