דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    אורית
    04/10/2014

שלום אני גרושה + בן 16 ובת הת 12 . האבא פחות או יותר בתמונה . הבעיה שלי התחילה לפני שנה , מהרגע שהבן שלי הכיר חברים חדשים כל מערכת היחסים שלי איתו השתנתה . הוא כל הזמן מתחצף ואפילו מידי פעם מקלל וזה ממש לא מעניין אותן שמעירים לו , הוא יש מאיים ששיש לו לאן ללכת . החברים האלו הם לא לטעמי וממש מורידים אותו. כאשר אני אומרת את דעתי אז הוא מתפרץ ....את מציקה וכדומה . אין לי כבר כוח אני מפחדת לאבד אותו . לגבי הלימודים יש ל ו add ואני יושבת איתו עוזרת לו כול מה שצריך מורים לומדת איתו לבגרויות ואני עושה את זה מכול הלב במיוחד שיש תוצאות . אבל צשנה לשנה זה נהיה יותר קשר להושיב אותו והמילה הקבועה זה אל תדאגי. לפעמים נראה לי שהוא פשוט חי בסרט. אודה לעזרתכם טיפים וכדומה שלום אני גרושה + בן 16 ובת 12 . האבא פחות או יותר בתמונה . הבעיה שלי התחילה לפני שנה , מהרגע שהבן שלי הכיר חברים חדשים כל מערכת היחסים שלי איתו השתנתה . הוא כל הזמן מתחצף ואפילו מקלל וצועק וזה ממש לא מעניין אותו שמעירים לו , הוא ישר מאיים ששיש לו לאן ללכת . החברים האלו הם לא לטעמי וממש מורידים אותו. כאשר אני אומרת את דעתי אז הוא מתפרץ ....את מציקה וכדומה כל הבעיות התחילו כאשר הוא הכיר את החברים. אין לי כבר כוח אני מפחדת לאבד אותו . לגבי הלימודים יש ל ו add ואני יושבת איתו עוזרת לו כול מה שצריך מורים לומדת איתו לבגרויות ואני עושה את זה מכול הלב במיוחד שיש תוצאות . אבל משנה לשנה זה נהיה יותר קשר להושיב אותו והמילה הקבועה זה אל תדאגי. לפעמים נראה לי שהוא פשוט חי בסרט. אודה לעזרתכם טיפים וכדומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    20/10/2014

אורית שלום,
    נשמע מדבריך שאת לבד (או כמעט) בכול ההתמודדות עם בנך. האומנם?
    האם האבא יכול לסייע בתמיכה, בהנחיה, בגבולות כאלה ואחרים? לגבי החברים, הלימודים ובכלל.
    בנוסף, הייתי מציעה לך להיעזר בגורמים מקצועיים. למשל, יועצת השכבה שאולי יכולה ליצור עמו קשר ולשוחח איתו אחת לפרק מסויים?
    מורה להוראה מתקנת?
    אשת/איש טיפול - גם עבורך לתמיכה?
    נשמע שבנך הוא מתבגר הנמצא בסערת נפשות, ושחברי גילו נותנים לו הרגשת שייכות וביטחון מסויים (שאולי חסר לו מבחינות אחרות)... קשה מאוד להתחרות בתחושות כאלה, וקשה להחזיק לבד את כול האחריות...
    אני מציעה לך אם כן למצוא "רשת תמיכה" הן עבורך והן עבורו כי שניתן יהיה לעבד מסרים מתאימים ולהתמיד בכך.
    בהצלחה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו