בת 18 שעובדת ודורשת כסף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 18 שעובדת ודורשת כסף
    אופירה
    03/11/2014

ביתי מתגייסת בקרוב ו היא עובדת ומקבלת משכורת כ1500 שח בחודש, כל השנה חסכה בצורה יפה מאוד, העניין הוא שהיא מבקש מאיתנו שנשלם לה עדיין את שעורי הגיטרה ושנקנה לה כרטיסיה לאוטובוס,שניתן לה את דמי הכיס כמו שסיכמנו בעבר בכל שבוע לאחר ניקיון החדר, ביתי היא הבכורה ואין לנו מושג כיצד לנהוג בעיניים, האם לשלם לה עדיין כל דבר, האם היא צריכה להתחלק, אינני מתביישת להגיד שביתי מאוד רכושנית לכל מה שקשור בכסף...אשמח לעצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 18 שעובדת ודורשת כסף

הוספת תגובה

• בת 18 שעובדת ודורשת כסף - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    27/11/2014

שלום אפרת,
    מהדברים שתיארת אני מרגישה שנושא הכסף ביחסי המשפחה שלכם הינו מרכזי, ואינו קשור רק לבתך. כמו כן, אני תוהה האם למרות שהיא בת 18 ומתגייסת בקרוב אבל עדין גרה בבית ומבקשת שתזכרו - דרך התשלומים - שהיא עדין הילדה שלכם... היא לא חייבת עדין להתחלק איתכם בהוצאות. יש לכך זמן.
    היא נשמעת ילדה חרוצה וחסכונית, אך נראה לי כי הכסף - שקיבל משמעות מאוד גדולה אצלכם - מהווה עבורה סוג של "עוגן", ביטחון - כנראה גם רגשי.
    איני יודעת מדוע צריך לשלם לה על ניקוי חדרה אבל לא הייתי מפסיקה מנהג כזה עכשיו היות שאלה דמי הכיס שחשובים לה. כנ"ל גם לגבי שיעורי הגיטרה והכרטיסייה לאוטובוס... עוד מעט היא לא תוכל לעבוד ותקבל בלאו הכי משכורת מאוד נמוכה מהצבא. בנוסף, רוב נסיעותיה יהיו בחינם כחיילת ואיני יודעת אם היא תוכל להמשיך ללמוד שיעורי גיטרה...
    נסו לומר לה כמה אתם גאים ואוהבים אותה... שזה יותר חשוב מכסף!
    כל טוב,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו