מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמשה21/04/2008
שלום רב,
אני אב לשניים בת 10 ובן 12. ברצוני לשאול האם מומלץ לערוך את ה"שיחה על מין" המפורסמת. כמו כן ברצוני לדעת באיזה גיל יש לערוך שיחה כזו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיחה על מין
חלי ברק שטיין22/04/2008משה, אני ממליצה לערוך את השיחה באופן טבעי בחיים עצמם. למשל, לכו יחד לסרט או קחו וידאו בנושא של הורים וילדים ומיניות בגיל הזה, יש הרבה, ואפשר לקבל המלצה. יש עכשיו סרט מקסים בשם ג'ונו, ואז דרך שיחה על הסרט תעביר את המידע שלך.
זו לא שיחה חד פעמית, אלא חלק מהחיים מכאן ואילך. הגיל של הילדים שלך מתחיל להתאים.
עוד בנושא אפשר לקרא בפרק בנושא בספרי 'תקשיבו לי רגע' , פרטים באתר שלי
www.hebpsy.net.il
בהצלחה, חלי ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פשוט חייבת להגיד את זה-
בת 1628/04/2008השיחות האלה הם בערך ה.. אפשר לומר 'פחד' של כל מתבגר!
כלומר, אין לכם מושג כמה זה מביך אותנו רק לחשוב על לדבר על הדברים האלה עם ההורים!
ואת האמת? מדברים על זה איתנו מספיק בבית הספר. בתכלס, אנחנו לומדים את הכל על "יחסי מין בטוחים" וכל אלה מהחיים עצמם, מסיפורים שאנחנו שומעים, ממה שיש באינטרנט...
אבל.. טוב, יכול להיות שזו רק אני.
בכל מקרה, אם אתה רוצה שהילדים שלך יהיו מודעים לזה- תיקח אותם לשיחה עם מישהו מקצועי, עם מישהו שהם לא מכירים וגם לא יכירו (כי אז זה הרבה פחות מביך והשיחה זורמת.)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)