סאמר סקול למתבגרים- רוצה להתייעץ עם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סאמר סקול למתבגרים- רוצה להתייעץ עם
    דרורה
    13/12/2014

הייתי שמחה להתייעץ לגבי הבת שלי שתכף חוגגת 12. לבת מצווה שלה תכננו לקחת אותה לטיול משפחתי בצרפת אבל שתי חברות שלה לכיתה הציעו לה להצטרף אליהם למחנה קיץ ביולי באנגליה. התחלתי לברר לגבי מה זה אומר ומתברר שחברה בשם קמפוס לימודים מציעה summer school 2015 לאנגליה למתבגרים בני 10-18 כך שהיא לגמרי בגיל המתאים. על פני השטח זה נראה מסודר וגם דיברתי עם נציג שלהם שאמר שהכול מאורגן מ-א' ועד ת' ויש להם מדריכים בוגרים ורציניים והכול נשמע כמו חוויה יוצאת דופן. העניין הוא שמן הסתם הייתי מרגישה בטוחה יותר אם היא הייתה נוסעת איתנו בקיץ ולא נוסעת בעצמה בגיל כזה בלעדינו. הייתי שמחה לשמוע דעה אחרת לגבי מחנות קיץ כאלה בחו"ל - האם זה משהו שכן כדאי לחשוף את הילדה בגיל כזה? האם החשש שלי מופרך ולא הגיוני?
    אם מישהו מההורים כאן מכיר את המחנה הזה והילד שלו היה שם, אשמח להחליף איתו כמה מילים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני גם חששתי אבל שלחתי אותה לשבועים

מאיה
    01/03/2015

אני שלחתי את ביתי לסאמר סקול בלונדון של שבועיים ורשמתי אותה דרך האתר של חבר.
    כאילו הוא סיבסד את הגיל נגל בלונדון.
    והילדה קיבלה יחס מדהים וחזרה אם מלא חווית
    ובקייצור אני ממש ממליצה
    תחפשי בחבר גיל נגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו