הילד בן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד בן
    דני
    04/01/2015

...26
    במקרה ראינו במייל גימייל שלו התכתבות עם אתר סוינגרס.. 2 שורות במועדים שונים. באחת 8 שורות/מיילים של תת התכתבות משנית (מכירים?)
    היינו בשוק. הוא עם חברתו כבר שנתיים שלוש.. איך אוכלים זאת? בן לא פרוע ונבון ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילד בן

הוספת תגובה

• הבהרה: זו התכתבות

דני
    04/01/2015

טרייה מהימים האחרונים...
    כאילו הם מחפשים זוג או אשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה2

דני
    05/01/2015

איננו יודעים גם איך לספר לו על ידיעתנו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה2 - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    07/01/2015

אלי שלום,
    אני יכולה להבין את הפליאה והזעזוע שלכם כהורים. יחד עם זאת אני סבורה שהוא אדם בוגר, כדבריך "לא פרוע" ולכן זכותו לבחור את דרך חייו ואת התנסויותיו המיניות.
    אני מאוד מציעה לכם לא לספר לו, ולא להיכנס לחייו בתחום זה.
    שוחחו ביניכם, קראו, בדקו מה אתם מרגישים וגם את הצורך לשתף אותו בידיעתכם... אבל זכרו שבין זה לבין לשוחח על כך בפועל יש מרחב גדול והבדל עצום.
    בברכה,
    נלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו