בן 12 צופה בפורנו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 12 צופה בפורנו
    miri
    22/03/2015

שלום. יש לי ילד בן 12+ .לאחרונה הוא התחיל לצפות בפורנו.לא ידענו על זה אך היו לי חששות מאחר וכמה פעמים נכנסתי בפתאומיות לחדר בטעות והוא סידר את מכנסיו.אתמול בדקתי את הטלפון שלו.ובהיסטוריה נראה שהו נכנס לאתרים כאלה. בעלי שוחח איתו על כך. בהתחלה הכחיש אך הודה.בעלי אמר לו שזה לא הגיל המתאים.הילד שאל (בצורה בוגרת לטעמי)אם היה רוצה (בעלי)שיפסיק לצפות בכך.
    השאלה איך אנחנו ממשיכים מכאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 12 צופה בפורנו

הוספת תגובה

• בן 12 צופה בפורנו - תגובה

שלי ורדי
    29/03/2015

שלום לך מירי,
    עד כמה שזה מדאיג, ו בלתי אפשר לחסום ילד בגיל טרום התבגרות בימינו, בעת שההורמונים מתחילים להציף אותו בהדרגה והעניין במיניות גובר, מלצפות בדברים אלה. הסיבה היא שהעולם פתוח ( מידי פתוח) לכל מידע אפשרי. עדיף לתת לו הדרכה על כך, להסביר לו שלא כל מה שהוא צופה ויצפה מתרחש במיניות הנורמטיבית, שיש סרטים מעוותים המספקים סקרנות לא בריאה אצל אנשים. יותר נכון עבורכם כמשפחה להנחיל לו את הערכים של מיניות בריאה ולהכין אותו לסכנות, שהן שתיים: הראשונה- שיתמכר לפורנו והאנרגיה שלו לא תתפנה לדברים אחרים. הסכנה השנייה - הוא עלול לקבל תמונה מעוותת על מה זה מין בריא ומספק. אתם לא צריכים לעודד את הצפייה אך באותה מידה לא נראה לי מציאותי לאסור בתוקף את הצפייה. הוא ימצא דרכים לצפות בכל מקרה. מומלץ לקנות לו ספר הדרכה על מיניות, קיימים ספרים כאלה בחנויות, מותאמים למיניות הבנים. לפי התיאור שלך אני מתרשמת שבנך ילד נחמד ונבון. עוד דבר: תדפקי בדלת היום לפני שאת נכנסת... הוא יעריך את הפרטיות שאת מאפשרת לו , חבל לחשוף אותו לתחושות מבוכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו