מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצה-הכוונה איך לעזור לבת 10לירון27/05/2015
שלום רב,
בתי בת ה-10 ילדה מקסימה, חכמה (עם הפרעת קשב)...אך שמתי לב והיא גם פנתה אלי לעזרה שהיא מבודדת חברתית ויש לה רק חברה אחת בביה"ס.
נראה לי שהיא מחמירה עם עצמה יותר ממה שזה באמת, אבל המצב לא מזהיר.
מה את מציעה לי לעשות? איך לשפר לה את המעמד החברתי.
אני יכולה לעשות מסיבת פיז'מות אבל זה נקודתי ולא יפתור הכל.
אני רוצה שהיא תלמד ליזום/להתקשר לחברות....להזמין
איך עושים את זה .....איך מתחילים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצה-הכוונה איך לעזור לבת 10 - תגובה
ד''ר נלי שטיין27/05/2015עינב שלום,
קשה לתת עצה אחת, למרות שאני מרגישה את העצב שלך ושל בתך ורוצה לעזור לכן.
אני חושבת שכדאי יהיה לברר מה קורה בכיתה, ואולי לשוחח קצת עם המחנכת והיועצת.
כמו כן, להבין איך בתך מבינה את המצב ולמה את מתכוונת שהיא מחמירה עם עצמה...
חשבי איתה ביחד מה היתה רוצה שיקרה, איזו עזרה היא רוצה ממך ובאיזה אופן.
בנוסף, תמיד אפשר להתייעץ הלאה עם אשת/איש מקצוע.
בהצלחה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
לירון28/05/2015אולי את מכירה סדנא של בנות לגיל הזה
לעבור ולעבד סיטואציות חברתיות ושאיש מקצוע יכוון?
אנחנו גרים באזור פ"ת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה - תגובה
ד''ר נלי שטיין28/05/2015מצטערת אבל איני מכירה. כדאי לשאול באזורכם - מחנכת/יועצת/פסיכולוגית בית הספר...
בהצלחה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)