בתי צמודה לבנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בתי צמודה לבנים
    eti
    07/06/2015

שלום, לאחרונה התגלה לי כי ביתי נעמה בת ה11.5 נמשכת יותר מדי לבנים. נעמה היא ילדה בכורה. והיא לומדת במסגרת דתית. נעמה לא מספרת לי חוויות וסיפורים בזמן האחרון. היא נהיית יותר ויותר סגורה. נעמה בכיתה עם בנות ולמרות זאת, היא נמצאת בחברה עם בנים. קודם לכל, לפני שהיא התחילה עם כל הבלגן שהיא עשתה לעצמה, היא דיברה עם בנים מהשכבה שלה והתיישבה לידם. ואחת המורות ראתה זאת, ופנתה אליי. ישבתי לשוחח עם נעמה. והשיחה הייתה מאוד תוקפנית מצידה. היא דברה מהר והגנה על עצמה. יום למחרת אני לוקחת אותה לבית הספר ושומעת כמה בנים מדברים עלייה. ויותר מזה, היו שמועות שיש לה חבר. נבהלתי. כל היום לא הייתי מפוקסת. וכשישבתי איתה פעם נוספת היא נזפה בי ואמרה בתוקפנות :" אין לי חבר ותעזבו אותי כבר". לבסוף התברר לי. נעמה יוצאת עם בנים כבר בגיל כזה. כשראיתי לה את ההודעות בוואטסאפ היא דיברה עם בן בגילה על נשיקה, חיבוק ומגע. חטפתי הלם. כעת, אני מגלה שהיו לה הרבה חברים ושהתחבקה והתנשקה איתם.

מה אני עושה??
    תודה מראש וערב טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בתי צמודה לבנים

הוספת תגובה

• בתי צמודה לבנים - תגובה

שלי ורדי
    08/06/2015

שלום אתי,
    הבת שלך ממש צעירה, התנהגותה אכן היא סממן לדאגה, כל עוד היא בגיל 11.5 ואף דתייה... השאלות שעוברות לי בראש קשורים לאיכות החברויות שלה עם בנות - זו תקופה בחיים שבנות הגיל ממלאות במשמעות את החיים ולא בבנים- והאם היא מנסה למלא איזה ריק ולהעצים ערך עצמי נמוך דרך הקשרים עם הבנים שמגלים בה עניין בהיותה בת? שאלה שלישית שעולה לי בראש, האם הבת שלך מורדת דווקא בחינוך הבית י דרך ה"נשיות" שמנסה לבנות לה כל כך מוקדם בחייה, כתיגר לאיסורים הדתיים השונים?היא גם נשמעת מתיאורייך סגורה מאד. הייתי ממליצה ייעוץ מקצועי פסיכולוגי,משפחתי או פרטני משולב בהדרכת הורים.

כל טוב,

שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו