בת 12 רוצה לצאת עם חבר לסרט....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 12 רוצה לצאת עם חבר לסרט....
    רוני
    14/06/2015

שלום,
    ביתי הבכורה היא בת 12.5,מאוד מקובלת וחברותית,אתמול פנתה אליי וביקשה ללכת לסרט כששאלתי עם מי-ענתה עם חבר שלי.... מתברר שיש ילד מבית ספר אחר שהיא בקשר איתו -גם הוא בכיתה ו-,לא ידעתי איך לאכול את זה ומה לענות.....היא נפגשת הרבה עם חברות אבל ללכת לסרט עם ילד שאנחנו לא מכירים בכלל... אני מבינה שתקופה חדשה והתמודדות עם גיל ההתבגרות עומדת לפנינו...אבל איך מסבירים לה שלמרות שאני מאוד סומכת עליי זה נראה לי ממש מפחיד לשלוח אותה לבד עם ילד שאני לא מכירה בכלל.....הראש לי הולך קדימה לכל מיני סיטואציות מפחידות....
    אשמח לקבל עצות....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בת 12 רוצה לצאת עם חבר לסרט.... - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    16/06/2015

סמדר שלום,
    אני מבינה שהמחשבות רצות ודוהרות קדימה אבל רגע. טוב שעצרת להתייעץ.
    נראה ששאלת את בתך שאלה וקבלת תשובה כנה... אני מזמינה אותך להעריך זאת ומכן לכלכל את צעדיך בזהירות כדי לא לגרום לבתך להתחיל להסתיר ממך מידע.
    בנוסף, מעבר לכך שהיא מקובלת וחברותית, לא כתבת האם אפשר לסמוך עליה? האם אפשר לכוון אותה בשיחה בבית ולדעת שהיא תפעל בהתאם? אלה הן השאלות המרכזיות בעיני, ותשובה להן יכולה לעזור לך להתמודד עם חששותיך.
    בכל מקרה אולי אפשר גם להזמין אותה להביא את הילד הביתה לפני ההליכה לסרט... בלי לחץ, בלי כפייה...
    בהצלחה עם ההתמודדות,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו