מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 12 רוצה לצאת עם חבר לסרט....רוני14/06/2015
שלום,
ביתי הבכורה היא בת 12.5,מאוד מקובלת וחברותית,אתמול פנתה אליי וביקשה ללכת לסרט כששאלתי עם מי-ענתה עם חבר שלי.... מתברר שיש ילד מבית ספר אחר שהיא בקשר איתו -גם הוא בכיתה ו-,לא ידעתי איך לאכול את זה ומה לענות.....היא נפגשת הרבה עם חברות אבל ללכת לסרט עם ילד שאנחנו לא מכירים בכלל... אני מבינה שתקופה חדשה והתמודדות עם גיל ההתבגרות עומדת לפנינו...אבל איך מסבירים לה שלמרות שאני מאוד סומכת עליי זה נראה לי ממש מפחיד לשלוח אותה לבד עם ילד שאני לא מכירה בכלל.....הראש לי הולך קדימה לכל מיני סיטואציות מפחידות....
אשמח לקבל עצות....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 12 רוצה לצאת עם חבר לסרט.... - תגובה
ד''ר נלי שטיין16/06/2015סמדר שלום,
אני מבינה שהמחשבות רצות ודוהרות קדימה אבל רגע. טוב שעצרת להתייעץ.
נראה ששאלת את בתך שאלה וקבלת תשובה כנה... אני מזמינה אותך להעריך זאת ומכן לכלכל את צעדיך בזהירות כדי לא לגרום לבתך להתחיל להסתיר ממך מידע.
בנוסף, מעבר לכך שהיא מקובלת וחברותית, לא כתבת האם אפשר לסמוך עליה? האם אפשר לכוון אותה בשיחה בבית ולדעת שהיא תפעל בהתאם? אלה הן השאלות המרכזיות בעיני, ותשובה להן יכולה לעזור לך להתמודד עם חששותיך.
בכל מקרה אולי אפשר גם להזמין אותה להביא את הילד הביתה לפני ההליכה לסרט... בלי לחץ, בלי כפייה...
בהצלחה עם ההתמודדות,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)