לא מצליחה להוריד במשקל 16 וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להוריד במשקל 16 וחצי
    הילה
    03/08/2015

אני מנסה לרדת כבר המון זמן במשקל ופשוט לא מצליחה..תמיד נשברת ומאבדת מוטיבציה תוך זמן קצר. ניסיתי הכל..מירי בלקין,שומרי משקל(לא ירדתי גרם אפילו),כאסח(לא הצלחתי יותר מיום).. אני כבר באמת לא יודעת מה יהיה וזה מתסכל.מוריד מהביטחום העצמי המוון! ודווקא לשנה החדשה רציתי להיראות טוב. ניסיתי את כל המחשבות של כשאני אהיה רזה וזה לא עזר..למישהו יש עצה? אני רק עולה ועולה ולא מצליחה לסגור את הפה..עצוב לי ומוריד לי מעצמי שכל הבנות מסביבי כבר הגיעו למשקל היעד ונראות טוב ושומרות על תזונה נכונה.. ורק אני כאילו בעודף משקל של 8-10 קג לפחות ולא מצליחה לשמור על תזונה נכונה ונשברת כל פעם בזלילה..ניסיתי הכל וזה כבר מתסכל ברמות.. יש לכם עצה?.. :(
    אעשה הכל.. גם מודאגת שלא אמצא גינסים שמחמיאים לי ויושבים עליי טוב לקראת שנה הבאה ואשאר עם אותם 3 גינסים משנה שעברה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא מצליחה להוריד במשקל 16 וחצי - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    03/08/2015

שלום טל,
    את הגעת לפורום אחר, כזה שמייעץ להורים למתבגרים, אבל בכל זאת אתייחס.
    נראה לי שאת מגלה שיש פה מעין פרדוקס: ככל שאת מתאמצת יותר ככה את רעבה יותר... מתוסכלת יותר ואוכלת יותר. מה שאומר שבאכילה יש מרכיב רגשי...
    אני מציעה שתתייעצי עם אימא או אבא לגבי כמה מהכיוונים הבאים:
    ו/או למצוא עזרה נפשית... לדבר על מה קורה בעולמך, על ביטחון עצמי על הקשרים החברתיים וכל מה שמעסיק אותך. גם על אכילה רגשית...
    בנוסף, אם אפשר אולי גם למצוא מאמן/ת אישית שיכולה לעזור גם עם התזונה ועם תמיכה...
    שיהיה לך בהצלחה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מצליחה להוריד במשקל 16 וחצי - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    03/08/2015

שלום טל,
    את הגעת לפורום אחר, כזה שמייעץ להורים למתבגרים, אבל בכל זאת אתייחס.
    נראה לי שאת מגלה שיש פה מעין פרדוקס: ככל שאת מתאמצת יותר ככה את רעבה יותר... מתוסכלת יותר ואוכלת יותר. מה שאומר שבאכילה יש מרכיב רגשי...
    אני מציעה שתתייעצי עם אימא או אבא לגבי כמה מהכיוונים הבאים:
    ו/או למצוא עזרה נפשית... לדבר על מה קורה בעולמך, על ביטחון עצמי על הקשרים החברתיים וכל מה שמעסיק אותך. גם על אכילה רגשית...
    בנוסף, אם אפשר אולי גם למצוא מאמן/ת אישית שיכולה לעזור גם עם התזונה ועם תמיכה...
    שיהיה לך בהצלחה,
    נלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו