מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהבה הראשונה והאחרונהרון24/08/2015
שלום. אני בן 16 וחצי ויש לי חברה אהובה, נעמה שעוד ארבעה חודשים בת 15. אנחנו ביחד חודשיים וההורים שלה עדיין לא יודעים מי אני ומה. אני אוהב אותה והיא אותי עד השמיים. ולפני שבוע החלטנו שאני אבוא לביתה של נעמה. ביום רביעי באתי. והתגובה של ההורים שלה כלפיי הייתה קיצונית מאוד. הם לקחו אותה לצד וצעקו עלייה. בהתחלה לא ידעתי למה. ואז נעמה ניגשה אליי בבכי ואמרה לי שאני צריך ללכת מביתה. יצאתי בבכי. לאחר מכן נעמה התקשרה אליי ובישרה לי שההורים שלה לא אוהבים אותי ושאנחנו חייבים להיפרד וניתקה מהר.
אני במשבר עצום. אני לא רוצה אף אחת חוץ מנעמה שלי. מה אני עושה? איך אפשר להתמודד עם זה?
תודה, רון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהבה הראשונה והאחרונה - תגובה
ד''ר נלי שטיין25/08/2015היי רון,
מרגש לקרוא כיצד אתה מתאר את נעמה ואת אהבתך כלפיה.
איני יודעת מה גרם לתגובה הקיצונית כל כך של ההורים - שמרנות, פחד שמא היא "תתפקר" מבחינה מינית, איום על הקשר שלהם איתה... קשה לנחש. אלה רק חלק מהאפשריות.
בכל מקרה אני מקווה שאם תתאזר בסבלנות, תתמיד בקשר - באיזה צורה שנעמה תוכל לו - לבסוף הם יתרצו וישתכנעו. זה עלול לקחת הרבה זמן...
אני מבינה שאתה במשבר אך בכוח אי אפשר, ונגד ההורים שלה מסובך מאוד לצאת. כדאי בסבלנות ובעדינות. מעניין, אגב, מה ההורים שלך אומרים?
תחזיק מעמד. ליבי איתך,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)

.jpg)
.jpg)

