בת 11 וסקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 11 וסקס
    רויטל
    04/09/2015

היום קראתי ביומן של ביתי וגיליתי משהו שמפריע לי ואף מפחיד אותי . היא רשמה "שהיא חלמה שהיא עושה סקס עם שחקן מסדרה שהיא רואה . ושחוץ מיזה היא רוצה כל הזמן לעשות סקס ושהיא יודעת שזה לא נורמלי בגיל כזה ואוליי זה ההורמונים". אך אני אמורה להגיב ? מה לעשות ? אציין שהיא נראת אישה מפותחת מינית וקיבלה מחזור בגיל 10.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 11 וסקס

הוספת תגובה

• בת 11 וסקס - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    28/09/2015

רויטל שלום,
    אני מבינה את חששותיך אבל מזכירה שבתך התחילה להתפתח במבחינה הורמונלית - כך שתשוקה מינית הינה חלק מהתפתחות זו.
    בנוסף, להתאהב בשחקן/בזמר מוכר מהווה חלק מההתפתחות באופן נורמלי ושגור, ונראה שבתך עצמה יודעת שבין חלום ורצון לבין מימוש בפועל יש פער... פער הקשור לגילה הצעיר.
    מה שמעורר בי תהייה זו העובדה שאת קוראת את יומנה! יומן שאמור להיות פרטי בהחלט. מדוע?... האם היה משהו שהיא עשתה עד כה שעורר דאגה כל כך גדולה? אני סבורה שזהו צעד פולשני שלא מספיק להצדיקו ב"דאגה". היא גם עלולה לגלות זאת ותהיה בכך מכה קשה ליחסים ולאמון ביניכן.
    אם את שואלת ומתייעצת לגבי מה לעשות הרי שאני מציעה להפסיק לקרוא את היומן, לעודד אותה לשיחה ולדיאלוג ולהתקרב אליה. באופן שהיא תוכל לדבר על מה שהיא מרגישה ו/או את תוכלי להעלות נושא או להגיב כלפיה... נכון, תהיה בכך פחות שליטה עבורך, אבל כדאי ללמוד לסמוך עליה.
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו