נער מתבגר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נער מתבגר
    ענת
    09/10/2015

אני נמצאת בזוגיות שניה לבן הזוג שלי יש ילד לפני גיוס בן 17.5 אשר מתנהל בבית כפרזיט לכל דבר, מקבל הכל ולא מוכן לתת מעצמו דבר, רכב דלק דמי כיס וכיוצא בזה.
    הוא התבקש שלא לעשן בבית אך למורת רוחו של אביו ממשיך לעשן בבית, משאיר אחריו כלים מלוכלכים, זורק בגדים מגבות על הרצפה, מגדל כלבה בבית ולא מטפל בצרכיה,
    בן זוגי החליט שהוא לא רוצה אותו יותר בבית, שאלתי היא האם דבר כזה נכון לעשות? האם יכולה להיות למהלך כזה תוצאה חיובית? בכל זאת הילד חודש לפני גיוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נער מתבגר

הוספת תגובה

• נער מתבגר - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    11/10/2015

ענת שלום,
    אכן מאוד קשה לחיות בצורה כזו... עולה השאלה מדוע דווקא בעיתוי הזה קץ בן זוגך בהתנהלות הזו שנמשכת כבר מזה זמן? כדאי לברר גם איתו...
    וכן, מדוע הוא ממשיך לקבל הכול? באופן שמזין ומתדלק את התנהגותו "הפרזיטית".
    ממבט נוסף, עמוק יותר, יתכן שיש בהתנהגותו של הבן אמירה וחשוב להבינה. האם היא מבטאת קושי מול אביו, מול הזוגיות שלכם או בכלל שלו מול העולם... זה נשמע כאילו הוא עושה ממש "דווקא".
    בנוסף, הרי שבעניין הכלבה מדובר בחוסר אחריות כלפי יצור חסר ישע וגם נקודה זו חייבת להיות מטופלת באופן רציני. במיוחד כשהוא עתיד להיות בצבא ולא יוכל - באמת - לטפל בה.
    הייתי מציעה לבן זוגך - איתך אך גם בלעדיך - ללכת להדרכה הורית כדי לעזור לעצמו ולבנו לעבור את התקופה הזו, ולחפש מה אפשר לשנות... חייל או לא הרי הבן יגיע בגיל זה הביתה ולעולם ימשיך להיות בנו.
    בהצלחה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו