מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בני רוצה לפרוש מחוגטל04/11/2015
שלום, בני בן 14 רוקד מס' שנים היפ הופ, הוא מאוד מאוד מוכשר בתחום והרבה זמן דיבר על רצונו לפתח זאת, הוא רוקד 5 פעמים בשבוע, -כאשר 5 ימים מחולקים גם לבלט, לאחרונה החליט שהוא רוצה לפרוש בגלל כל מיני סיבות-הסטודיו לא מתפתח, חוזרים על הדברים, אני אלמד לבד וכו', יש לו הפרעת קשב (לא ברמה שצריך רטלין)שמלווה בלקויות למידה וקשיים חברתיים, הסטודיו מהווה בשבילו מקום מפגש עם חברים, ולמידה איך לעבוד כקבוצה, ...מכיוון שהלימודים והמצב החברתי לא מהווים חוזק אצלו. ..הריקוד נותן לו את העוצמה והכח.אנחנו ממש לא יודעים מה לעשות ולא רוצים שהוא יעזוב. מה גם שזרק לי שיש הרבה יותר טובים ממנו בקבוצה והוא רוצה להיות בין הראשונים ולא להרגיש פחות טוב. הוא החליט לא ללכת השבוע לסטודיו והוא במצב שאינו יודע מה לעשות
אשמח לעצה-האם לאפשר לו להחליט את ההחלטות שלו בידיעה שהוא הולך להפסיד משהו מאוד חשוב אצלו? או שלא לוותר ולשתף את אחראית הסטודיו...מה לעשות, הוא באמת מוכשר מאוד..חבל לי שיזרוק את "המתנה" שקיבל לעצמו....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בני רוצה לפרוש מחוג - תגובה
ד''ר נלי שטיין05/11/2015טל שלום,
אני מבינה בהחלט את ההתלבטות ומעריכה את ההסתכלות ההורית הרואה בריקוד מקור של העצמה וכוח. אנחנו כבני אדם מבוגרים יודעים שגם במקום מוכר ואהוב יכולים להיות משברים, אך האם בנך יודע זאת? האם זה דובר ביניכם?
נשמע לי שהרעיון לשתף את אחראית הסטודיו מתאים ויכול לעזור, אולם תלוי גם מי היא... האם היא בעלת גישה חינוכית, שתבוא "בטוב" לברר עמו ולנסות לעזור? את זה אתם יודעים...
אני מציעה גם לומר לו שכדאי להתייעץ עמה, ושאת עומדת לעשות זאת. לא לפעול מאחורי גבו... גם אם הוא יתנגד את יכולה לומר שאת מרגישה צורך לכך, ומאוד מבקשת שיאפשר זאת. יתכן שקרה שם משהו שאינכם יודעים עליו וחשוב לברר...
בהצלחה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)