המורה הביכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המורה הביכה
    אורנית
    18/11/2015

באחד משיעורי האנגלית בכיתה של הבן שלי הוא הצביע ואמר משהו ובמקום להגיד
    body language(שפת גוף) אמר language body המורה תיקנה אותו תוך כדי וחייכה עם צחקוק קל,חשוב לי לציין שזה לא הפך לבדיחה בקרב חבריו, אבל הוא מאוד נפגע מהמורה וטוען שהוא לא יודע לדבר אנגלית,ושיותר לא ישתתף. השאלה מה הכי נכון לי כהורה לעשות בנידון, זו מורה נהדרת ורצינית ואני קצת הופתעתי למען האמת, אני לא מאלו שעושות צעקות, אבל חבל לי שהבטחון העצמי שלו ירד. מדובר בילד בכיתה ח. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המורה הביכה

הוספת תגובה

• המורה הביכה - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    22/11/2015

אורנית שלום,
    סליחה על העיכוב במתן התשובה.
    איני יודעת מדוע המורה הגיבה כפי שהגיבה אבל אני מבינה את פגיעותו שלך בנך.
    נראה לי שכדאי לשוחח איתה, במיוחד שאת מאוד מעריכה אותה. תני לה לחשוב ולמצוא דרכים לעשות תיקון.
    במקביל חזקי את בנך ואת בטחונו העצמי בדרכים שאת מכירה. אני מסכימה איתך שהוא בגיל רגיש... כדאי לומר לו שיתכן שזה קשור אליה ולא אליו. מצב רוחה, משהו באופן שהיא הבינה את דבריו, מחשבה שחלפה במוחה.
    בהצלחה,
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנגלית צריך ללמוד

נעמה
    24/11/2015

וגם מטעויות לומדים. אני הייתי מדברת עם המורה, ברוגע, למרות שאת בטח כועסת. שואלת אותה מה הייתה כוונתה ואז הייתי מתווכת ביניהם. חבל שהלימודים שלו יפגעו. זה נראה לי הדבר השפוי לעשות. שנה שעברה, כשהיא הייתה בכיתה ה' הבת שלי נכנסה לקורס אנגלית במקביל ללימודים בכיתה. מצאתי שיש קורסים מקצועים כמו בוול סטריט מיועדים לילדים. אז אפשר גם לעזור לו עם האנגלית ולקבל בטחון בקבוצה קטנה ולא מול 35 תלמידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנגלית צריך ללמוד - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    24/11/2015

תודה נעמה על תגובתך.
    אני מסכימה שתקשורת עם המורה מאוד חשובה... זה העיקר היות שהיא תעודד ותאפשר פניות ללמידה.
    לא בטוחה לגבי "לרוץ" לקורסי העשרה וחיזוק. זו הנטייה היום של הורים רבים אבל לא תמיד בהכרח צריך...
    נלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו