אב שמלטף את בתו הבוגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אב שמלטף את בתו הבוגרת
    לילי
    03/01/2016

שלום רב, זמן רב שאני רואה במפגשים משפחתיים קרוב משפחה שמלטף את בתו באופן לא ברור. יש לציין שהילדה כבר לאחר תיכון.הוא כל הזמן נוגע בה ומלטף אותה היא גם הרבה פעמים יושבת עליו. אני כל הזמן מסתכלת על האמא ולא מבינה מה קורה שם. לי זה נראה לא נורמלי. מה דעתכם.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אב שמלטף את בתו הבוגרת

הוספת תגובה

• אב שמלטף את בתו הבוגרת - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    04/01/2016

לילי שלום,
    באופן שאת מתארת את הדברים הרי שהם מעלים תחושה מדאיגה ולא נוחה לגבי טיב הקשר בין האב לבין בתו. יחד עם זאת צריך להיזהר בנוגע למסקנות... מדור גם בבת מעל גיל 18, אם אני מבינה נכון.
    מבחינה מעשית איני יודעת בדיוק האם ומה להציע לך. אולם האם יש לך דרך לברר יותר באופן יסודי את טיב הקשר? לשוחח עם האם בזהירות? עם קרובת משפחה אחרת (באופן דיסקרטי?)
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אב שמלטף את בתו הבוגרת המשך

לילי
    05/01/2016

תודה על תשובתך. נכון שהיא מעל 18... אך זה כבר שנים ועכשיו זה נראה לי יותר בדחיפות או ששמתי לב יותר וזה נראה לי צורם. היה תקופה ששמעתי שלבת יש חבר ושמחתי שזה יפסק. אך החבר היה לזמן קצר. מה שמפתיע אותי שהילדה בעצמה יוזמת את הישיבה על האב וכך הוא נוגע כל הזמן בה עושה לה מסג' בגב. נוגע בידיים שלה ברגליים.
    בילדים האחרים אין מגע בכלל רק בילדה הזו. שמתי גם לב שבמפגשים אחרים עם עוד משפחות(מפגשים גדולים יותר) שם הוא לא נוגע בכלל.
    בעיה בשבילי לדבר עם האם לא מאד מקורבת אליה.דיברתי עם האמא של האם והיא גם טוענת שזה נראה לה לא נורמלי. אך היא מפחדת לעלות את הנושא מפחדת שהשיחה תגרום לניתוק הקשר עם הבת שהיה בעבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אב שמלטף את בתו הבוגרת המשך - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    05/01/2016

היי לילי,
    אכן מצב לא פשוט.
    נוסיף על כך שעל פי החוק אדם בגיר החושד במצב של פגיעה מינית מחויב בדיווח.
    אני יודעת שהכול עדין ונפיץ ובעיקר עלול ליצור הרבה "רעש" במשפחה. זה עוד יותר מורכב עם הבת משתפת עם הפגיעה, לכאורה, פעולה. בהחלט יש מצבים רבים כאלה. מתגובתה של הסבתא יתכן שהאם בוחרת להחריש, לקבל ואפילו להעלים עין...
    איני יודעת מה לייעץ ברמה הפרקטית. אנא המשיכי לשים לב ולחפש אחר אפשרות לעזרה.

נלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אב שמלטף את בתו

לילי
    05/01/2016

תודה רבה על תשובתך. היה חשוב לברר לעצמי שאנני טועה. אעשה הכל לבדוק את העניין לעומק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אב שמלטף את בתו - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    07/01/2016

כל הכבוד לך!
    אני פה... אם תצטרכי.
    נלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו