יחסי מין!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסי מין!!
    מיכל
    10/05/2008

האם גיל 15 זהו הגיל ה"נורמלי"לקיים יחסי מין?
    או 16?מה לא נשמע זנותי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יחסי מין!!

הוספת תגובה

• גיל נורמאלי למין

חלי ברק שטיין
    10/05/2008

יעל, 15 הוא בתוך 'הגיל הנורמאלי' אבל גם 16. מה שקובע זו ההרגשה שלך, אם את כבר מוכנה, אם נוח לך עם הגוף שלך, עם בן הזוג. האם את רוצה לקיים יחסי מין כי את רוצה או כי יש עליך לחץ 'לעשות כבר'. לדעתי, לפי השאלה שלך- אין לך מה למהר. חכי עוד קצת. תהני מליטופים ומיזמוזים, לא צריך 'ללכת עד הסוף' ליחסי מין מלאים, יש הרבה שלבים בדרך.

ביחסי מין שנעשים מאהבה עם מישהו שבוטחים בו, אין שום דבר זנותי בשום גיל. אם סתם שוכבים עם מישהו ואחר כך עם עוד מישהו, זה מתחיל להיות זנותי, בכל גיל

האם זה עונה לשאלתך? חלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,אך..->

מיכל
    11/05/2008

נגיד כיתה ט',מי ששוכב נחשב כי היא זונה או משהו כזה.
    נגיד אני בת 14 וחצי,בכיתה ח'....
    ויש לי חבר..
    אני רוצה ללכת לישון אצלו והוא אצלי..
    אבל זה הרי ברור כי אמי לא תרשה לי שהוא יבוא לישון אצלי(גם אם לא נעשה כלום)
    יש דרך לשכנע אותה או מה אפשר לעשות בנידון?
    סתם לישון אחד אצל השני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לישון עם החבר

חלי ברק שטיין
    12/05/2008

שלומית, אני מאוד מבינה שאת רוצה לישון אצלו. אבל לא הייתי לוחצת. חכי עוד קצת, אולי בקיץ תהיה הזדמנות שתוכלו לישון אחד אצל השני. וגם אז - זה שרוצים לישון יחד, לא אומר שחייבים לשכב. אפשר להנות מחיבוקים ונשיקות. בן כמה החבר שלך? האם הוא רוצה יותר?
    אני לא יודעת מה היחסים שלך עם אמא שלך, אבל אם לא תלחצי אולי בהדרגה היא תתרגל לחבר ותיתן לכם לישון ביחד. אם תלכי לאט תגיעי למטרה שלך מהר יותר. תחשבי על זה...
    בהצלחה חלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המ..

מיכל
    16/05/2008

הוא בן 16..
    הוא רוצה כבר לשכב...
    ואני כיאילו עדין ממש לא מוכנה.
    איך להסביר לו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הוא לא מבין....

ענת זפרני
    18/05/2008

מיכל היקרה
    קיום יחסי מין מחייב בגרות. שתביני, שמבחינת החוק קיום יחסי מין לפני גיל 16 אינו חוקי ונחשב לבעילת קטינה. גם אם היחסים התקיימו בהסכמה.
    ולגבייך:
    את תצטרכי לקום בבוקר ולהיות מאוד מאוד מאוד שלמה עם ההחלטה שלך. מאוד. ודקה לפני שאת מרגישה מוכנה - לא תהיי שם!!.
    אם הוא לא מבין - אז שלא יבין!! בחירה שלו להישאר איתך כי הוא אוהב אותך ורוצה להיות איתך ונהנה ביחד ולא אם "תתני לו" או לא....
    אם זה התנאי שלו - אז יאללה ביי....
    בהצלחה ענקית
    ענת זפרני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו