מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיפור מטריד או סתם מצחיק על בני בן 14מירה שם בדוי06/04/2016
שלום , משפחה נורמלית זוג הורים 3 בנים ובת. בתחילת החורף קניתי זוג מגפיים מבריק. לפעמים, כשנעלתי אותם שמתי לב שהם לא היו כפי שהנחתי אותם. בהתחלה חשבתי שאני טועה אבל אחרי מספר פעמים החלטתי לצלם אותם. ולבדוק שוב כשאני נועלת אותם. מה שהטריד אותי זה שלפעמים הייתי מוצאת אחד מהם ללא הברק הרגיל וכל פעם הייתי צריכה להבריק אותם. אחרי כמה נסיונות כושלים לברר מה קורה עם המגף שלי.ואז עלה הרעיון: בכל פעם שאני ואחד ( דגש על אחד) מבני המשפחה נמצאים בבית היינו לבד בבית הייתי יוצאת לחצי שעה. לפני כן הייתי מניחה את המצלמה שלי במקום נסתר מול המגף שלי. הרבה פעמים לא קרה כלום . ואז לפני חודש קיבלתי שוק. אבל החלטתי לחכות קצת ולחשוב מה עושים. ראיתי את הבן הקטן בן 14.5 לוקח את המגף ומאונן עליו. ואחר כך מנגב אותו. כמו שכתבתי זה היה שוק. אלא שאני לו יודעת אם זה סתם דחף או סטייה. על מי הוא חושב כשהוא עושה את זה. לדבר איתו? מה להגיד? בנתיים שמתי את המגף בבויידם . החורף חלף הלך לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיפור מטריד או סתם מצחיק על בני בן 14 - תגובה
ד''ר נלי שטיין07/04/2016שלום לך,
מקריאת דבריך נדמה שכמו ששמת את המגף בבוידעם כך היית רוצה ש"הדבר" הזה יעלם... יחלוף לו. אני מבינה לליבך, והמפגש עם המיניות ילדינו אינו פשוט ובמיוחד לא דרך אוננות סביב ועל חפץ אישי. בנוסף, אוננות הינה פעולה פרטית בדרך כלל, ודרך המצלמה נחדרה פרטיות זו.
איני רוצה להיכנס מדי לעומק בפורום כזה היות שזה מרגיש לי לא מתאים. מה מייצג המגף, מדוע בחר בנך דווקא אותו, מה קורה בעולמו הרגשי והמיני - כל אלה שאלות שכדאי היה למצוא להן מענה בתוך תהליך טיפולי.אני מציעה למצוא איש/אשת מקצוע עם ידע דינמי, גם בהקשר של מיניות, היודע לעבוד עם בני נוער.
נשארת שאלה כיצד לדבר על כך עם בנך, מה לומר ואיך לתווך לו את ההצעה להגיע לטיפול. גם צעד זה אינו פשוט. את יכולה לומר לו את האמת, אם תוכלי לומר אותה ממקום לא כועס/שיפוטי/ביקורתי. את יכולה אולי גם למצוא "קצת חוט" אחר, בכדי להציע לו טיפול. צריך לחשוב על זה וכדאי להתייעץ גם עם אביו (האם אבא יודע?).
בהצלחה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)

