גודל אביר מין והם לא להתבייש להראות אותו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גודל אביר מין והם לא להתבייש להראות אותו
    אנונימי
    20/04/2016

בן 14.5 גודל איבר המין 13/14 ס״מ שהוא עומד אני מתבייש להחליף בוקסר או להוצאי אותו בשביל להשתין לידים ליד חברים בגלל הגודל ואיני יודע עם יגדל עוד עם זה היה בסדר לעלות כאן תמונה של אותו איבר מין הייתי מעלה ושמח לדעת עם הוא גדול לגיל שלי או קטן
    רציתי לדעת עם הוא יגדל עוד ?
    ועם זה הגודל הסביר לבני גילי ?
    ועם לא להתבייש להראות אותו בזמן יחסי מין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גודל אביר מין והם לא להתבייש להראות אותו - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    02/05/2016

אנונימי יקר שלום,
    הרבה פעמים נשאלתי שאלה מעין זו, ואני יודעת שקיים סבל מסוים מאחוריה. ההתלבטות באם הגודל מספק או לא מייסרת ומציקה.
    אני רוצה להרגיע אותך שהגודל של איבר המין שלך הינו ממוצע לחלוטין, ובהחלט יכול להיות שגם לא סיימת עדין את גדילתך - הן לגובה והן מבחינת איבר המין.
    טוב שלא העלית תמונה של איבר מינך כאן, מספיק התיאור המילולי, ואני מציעה לך גם לא לעשות זאת בשום פורום אחר. מה שמפורסם ברשת הופך מייד לרשות הכלל, גם אם מדובר באיבר פרטי כל כך. ובמיוחד - אין לך על כך כול שליטה.
    אז כאמור הכול בסדר עם הגודל, ובבקשה חכה עם יחסי מין - זה גם מוקדם מדי, תן לעצמך לגדול מכל הבחינות: נפשית וגופנית. לטובתך!
    נלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גודל אביר מין והם לא להתבייש להראות אותו - תגובה

ד''ר נלי שטיין
    30/05/2016

ועוד משהו:
    אני מאוד ממליצה לך כרגע לחכות עם יחסי מין מלאים. זה מוקדם מדי, ואתה עלול לחוות חוויות שונות, לא תמיד חיוביות, שילוו אותך במשך חייך.
    בהזדמנות זו עוד המלצה היא גם לא לצרוך פורנוגרפיה, או לפחות מעט, מתוך הבנה שיש בתכנים הטעייה לגבי איך יחסי מין בוגרים נראים. דע שגם הפורנוגרפיה נוטעת רגשי נחיתות בהרבה בנים משום שהשחקנים שם נבחרים בעקבות גודל פיזי של הפין, ואתה וכל מי שצופה בהם עלול לחשוב בטעות שזה הגודל הנדרש. מה שהוא כמובן שטות מוחלטת ואינו נכון.
    חשוב שתדע שלהיות מי שמסוגל לתת ולקבל עונג במיטה זה דבר מורכב ונדרשת לו בשלות נפשית, לא רק גופנית. גודל איבר המין אינו הדבר החשוב ביותר, אלא היכולת לנהוג באופן מכבד, אחראי ועם התייחסות לבת (או בן) הזוג.
    היה מאוד כדאי שתמצא מישהו בוגר/ת ואמין לשוחח אתו על כל מה שמטריד אותך. אולי יועצת בית הספר? אח גדול? אחד ההורים? בבקשה חשוב על כך.
    בברכה,
    נלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו