מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא ובת ומה שבינהן-מריבות צעקותחסויה11/05/2016
שלום רב..בתי בת ה18 בסה"כ ילדה טובה!!
אך היחסים ביננו פחות למרות שאני כל הזמן מנסה שהקשר ביננו יהיה יותר חמים היא מאוד דיסקרטית לא רוצה שידעו עליה כלום לא משתפת אותנו ההורים אני ממש צריכה לסחוט ממנה ולא תמיד מצליחה (בפורים הייתה הופעה של כל השכבה וההורים היו מוזמנים למחרת היא מראה לי תסריט בנייד ואני רואה קהל שאלתי מי כל האנשים שיושבים לצפות אז היא ענתה..ההורים..שאלתי איך לא ידעתי מכך אז היא ענתה שהיא התביישה להופיע מולנו..מאוד נפגעתי מזה)
היא מרשה לעצמה לדבר איך שבה לה בטונים גבוהים מאוד אם לא נענים לבקשתה ו"מנגנת"שהיא בת 18 ולא צריכה רשות או לפחות לעדכן אותי היכן היא נמצאת לא צריכה רשות לצאת או לחזור מתי שהיא רוצה .
עובדת כמה פעמים בשבוע..לאחרונה עשתה מנוי למכון כושר אל לא הולכת כלל(טוענת שאין לה זמן)אבל לבתי קפה ומסעדות יש לה זמן..אני ממש בדילמה לא יודעת איך לפנות אליה(אנו עובדים המון שעות מול לקוחות ואין לי את הזמן להתקשר ולהעמת איתה בעניין והיא כמובן מנצלת את זה)
איך אפשר להשכין שלום בנינו ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא ובת ומה שבינהן-מריבות צעקות - תגובה
ד''ר נלי שטיין12/05/2016שלום לך,
אני מבינה מאוד לליבך. חשובים לך היחסים עם בתך, וקשה לומר בדיוק מדוע היא מתנגדת. יתכן שיש כעס בליבה על כך שאתם עובדים כל כך הרבה? אולי היא מרגישה שפחות פנויים אליה... איני יודעת אם אי פעם הייתם באיזה סוג של טיפול - פרטני עבורה, משפחתי ו/או הדרכת הורים. בכל מקרה אני מבינה מדוע נפגעת ועושה רושם שיש משהו קשה בתגובותיה. לא לשתף אתכם בנוגע להופעה בפורים זה להדיר אתכם מחייה, בידיעה שאתם תפגעו מכך (היא הרי דאגה להראות לך את הסרט!).
אני שמחה שאת רואה את הטוב שבה אך גם מציעה שתנסי הן להפנותה לטיפול (ואותכם להדרכה) והן לבלות עמה קצת יותר זמן. במקביל יידעי אותה שאת תהיי בקשר עם המחנכת כדי לדעת מתי יש פעילויות חשובות (יום הורים, טקס סיום, מסיבת י"ב) היות שהיא לא משתפת אותך. אמרי לה שאינך עושה לה "דווקא" אלא חשוב לך להיות שותפה בחייה.
מעבר לכך קשה להציע/לדון בפורום מסוג זה. מצטערת.
בהצלחה,
נלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)