אמא שלי מגבילה אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שלי מגבילה אותי
    דנית
    19/11/2017

אני מבינה שזה פורום שמיועד להורים, אבל אולי תוכל לעזור גם לי מהצד השני. אני בת 19, חיילת, בת יחידה להורים מאוד מאוד מגוננים. אמא שלי לא מרשה לי לעשות כלום, לא לנהוג בלילה מחוץ לעיר כי זה מסוכן (גרה בעיר קטנה ורוב מקומות היציאה הם בעיר הסמוכה), לא מרשה לי ללכת לפאבים או למועדונים, יש לה מה להגיד על כל אחד שאני מביאה הביתה ואף בחור לא מספיק טוב בשבילי, אז אני כבר לא מביאה אף אחד שיפגוש אותה... אני יודעת שזה מאהבה ומדאגה, אבל אני כבר בת 20!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא שלי מגבילה אותי

הוספת תגובה

• הורים מגבילים.

יניב רוזן
    19/11/2017

היי,
    הפורום הנוכחי אינו מגביל או מוגבל להורים. הוא פתוח לכול אחד או אחת.
    אני מאד מבין לליבך. את בהחלט נמצאת בשלב בחיים שלך שאת זקוקה ורוצה יותר עצמאות ואחריות כלפי עצמך. היות ואני מניח שדיברת איתם לא מעט על הנושא ללא הועיל, את יכולה לפנות למטפל משפחתי לקבוע פגישה ולזמן את ההורים שלך גם. יחד תוכלו לקבוע דרך פעולה משותפת ומתאימה. ההורים יוכלו לדבר על הפחדים והחששות שלהם ולקבל מענה והתייחסות מקצועית.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו