מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורחים מהקן...אמא'לה20/05/2008
אני אמא לארבעה גברברים נפלאים, בגילאים 11 - 18.
היחסים בינינו מצוינים, תקשורת טובה. אנו משפחה חד הורית (שכול..) ואני מגדלת אותם מזה עשור לבדי.
לאחרונה, גם עקב גיוסו הממשמש ובא של הבן הבכור וגם עקב דיבורים על עזיבת הבית לצורך טיול לחו"ל, אני מוצאת את עצמי מפורקת רגשית, עצובה ובוכיה, חשה ננטשת ולא מצליחה להתמודד היטב עם הרעיון שמי מהם עומד להתרחק ממני.
אני רואה שככל שאני מביעה את חחשותי וצערי בפניו, וא מתרחק ממני בהדרגה וזה הדבר הכואב מכל!
איני יודעת כיצד ומהיכן לשאוב כוחות וכלים על מנת להצליח לעבור את המשבר הזה מבלי להמשיך ולהתפרק...
קשה לי להשלים עם העובדה שבני או כל אחד אחר מהם יתרחק ויעזוב אותנו ולו לתקופה...
אשמח לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משבר עזיבת הקן המתרוקן
ענת זפרני25/05/2008היי לך
אז ככה
המשבר שאת מתארת תוקף נשים רבות, בעיקר נשים, וגם נשואות... מתברר שהתפקיד ההורי כשהוא "מסתיים"(כי הוא לא באמת מסתיים א ף פ עם!!) מרוקן חלק מהזהות הנשית...
הכי חשוב לא להעמיס רגשותייך על ילדייך - הם עושים את מה שהטבע ייעד להם= פורחים מהקן ובונים לעצמם את חייהם.
אסור לך להפעיל סחיטה רגשית - הם יגיבו בבריחה או בלהיות איתך מתוך רגשות אשמה- לא מומלץ!!
לכי חפשי לעצמך קבוצות נשים - יש כאלו בכל הארץ למדי, טיילי, ציירי, פסלי, רכשי עוד ועוד ועוד חברים חברות ידידים מלאי את חייך - עכשיו תורך!!
האמיני לי
בקרוב הם יחזרו עם ריבית (נכדים) זו תקופה קצרה שאת רק לעצמך
תהני ממנה
בהצלחה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)