הקטנה מרגישה שלא אוהבים אותה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקטנה מרגישה שלא אוהבים אותה
    יסכה
    21/12/2017

הבת הקטנה שלי, בת 14, כל הזמן אומרת שאנחנו לא אוהבים אותה. לא משנה מה אנחנו עושים היא תמיד מראה לנו איך אנחנו מעדיפים את האחים הגדולים שלה, וברור שמנקודת מבטה היא צודקת אבל ברור שאנחנו מאוד אוהבים אותה, והיא פשוט חיה עם התחושה הזו וזה שובר לי את הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבת טוענת שלא אוהבים אותה כמו את האחרים.

יניב רוזן
    21/12/2017

היי,
    אני מקווה שהתשובה שלי תעזור לך. ילדים אוהבים להפעיל לחץ על ההורים שלהם. אחת הדרכים הידועות היא טענה שלא אוהבים אותי כמו את האחרים. או שאותי מקפחים. או שלא קונים לי כמו לאחרים וכו׳. הורה לא צריך להיות מושפע מזה. משום שדעתו היא הרבה יותר רציונאלית והגיונית. את צריכה להסביר לבתך שאין זה נכון. להסביר לה מה האסטרטגיה החינוכית והכלכלית שלכם. כיצד אתם קובעים מה לקנות ולמי. אם צריך לבלות איתה יותר זמן איכות באחד על אחד זה בהחלט אפשרי. מה שחשוב זה לא להיבהל ולא לתת לזה להניע אתכם ההורים. את יכולה לערוך רשימה של הדברים שהיא מקבלת כדי שתראה שהיא לא מקופחת וכו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו