מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקטנה מרגישה שלא אוהבים אותהיסכה21/12/2017
הבת הקטנה שלי, בת 14, כל הזמן אומרת שאנחנו לא אוהבים אותה. לא משנה מה אנחנו עושים היא תמיד מראה לנו איך אנחנו מעדיפים את האחים הגדולים שלה, וברור שמנקודת מבטה היא צודקת אבל ברור שאנחנו מאוד אוהבים אותה, והיא פשוט חיה עם התחושה הזו וזה שובר לי את הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבת טוענת שלא אוהבים אותה כמו את האחרים.
יניב רוזן21/12/2017היי,
אני מקווה שהתשובה שלי תעזור לך. ילדים אוהבים להפעיל לחץ על ההורים שלהם. אחת הדרכים הידועות היא טענה שלא אוהבים אותי כמו את האחרים. או שאותי מקפחים. או שלא קונים לי כמו לאחרים וכו׳. הורה לא צריך להיות מושפע מזה. משום שדעתו היא הרבה יותר רציונאלית והגיונית. את צריכה להסביר לבתך שאין זה נכון. להסביר לה מה האסטרטגיה החינוכית והכלכלית שלכם. כיצד אתם קובעים מה לקנות ולמי. אם צריך לבלות איתה יותר זמן איכות באחד על אחד זה בהחלט אפשרי. מה שחשוב זה לא להיבהל ולא לתת לזה להניע אתכם ההורים. את יכולה לערוך רשימה של הדברים שהיא מקבלת כדי שתראה שהיא לא מקופחת וכו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)