לא מצליחה לתקשר עם הבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לתקשר עם הבת
    אמא
    16/01/2018

הבת שלי בת 17 ואנחנו פשוט לא מצליחות לתקשר. עם אבא שלה היא ביחסים מצוינים אבל איתי, כל פעם שהיא רואה אותי היא מביטה עלי בגועל או מגלגלת עיניים או פשוט מתעלמת. אני יודעת שגיל ההתבגרות הוא אתגר קשה לאימהות ולבנות אבל זה מעציב אותי ומכאיב לי והיא לא מדברת איתי ולא אומרת לי מה לא בסדר או מה עובר עליה ואני ממש כבר לא יודעת איך להתמודד עם זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לתקשר עם הבת

הוספת תגובה

• שיקום קשר הורה ילד

יניב רוזן
    16/01/2018

היי,
    אני מבין את המצוקה שלך. אני חושב שבעלך צריך להתגייס לצידך. הוא צריך לדרוש יחס שונה מצד הבת. אין פה מקום למשחקים. המסר צריך להיות ברור וחד מצד האב ומצידך. הרעיון המרכזי הוא לגרום לבת להבין שכול הפריבילגיות שהיא מקבלת קודם נותנים ביחס מכבד. לאחר שיש תגובה חיובית נצלי את הזמן לבניית קשר חדש הבנוי על כבוד הדדי וממעורבות. יש צורך לנהל שיחות להבין מה הסיבות להידרדרות הקשר וכו׳. במידה ואין תגובה חיובית מצד הבת אני ממליץ
    לכם בחום לפנות להדרכה הורית - התנהגותית.
    בהצלחה
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו