בן 15 לא עושה את המוטל עליו בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 15 לא עושה את המוטל עליו בבית
    יפית
    18/01/2018

יש לנו במשפחה רשימת מטלות שכולם משתתפים בהן, לכל אחד יש משימות שעוזרות לתפקוד הבית, גם לילדים. הבכור שלי בן 15 הפסיק לשתף עם זה פעולה והוא פשוט לא עושה את המוטל עליו, לא משנה איך אנחנו מדברים איתו אם בנעם ואם בצעקות, הוא פשוט מצפצף עלינו. בגלל שאני לא יכולה לשרוד יותר מדי זמן בבית מבולגן ומלוכלך אני בסוף עושה את מה שהוא אמור לעשות והאחים הקטנים שלו קלטו את זה וגם הם עכשיו פחות מתמידים עם המטלות שלהם... אני ממש אובדת עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש מה לעשות

יניב רוזן
    18/01/2018

היי,
    זה חלק מגיל ההתבגרות, אבל זה לא אומר שצריך ואפשר לקבל את במצב. הכי פשוט זה להתנות את הפריבילגיות שלו בעשיית מטלות. כסף ובגדים בתור התחלה.
    עשו זאת בנעם. הסבירו לו שהתנהגות מסוג זה לא מקובלת עליכם ואין בדעתכם לוותר על התרומה למשק הבית. הסבירו לו שהאחריות היא של כולם. מי שלא ממלא את מחויבותו לא יכול לקבל פריבילגיות מאידך. עכשיו ההחלטה שלו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו