להביא בייביסיטר לנער בן 15?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להביא בייביסיטר לנער בן 15?
    אודי
    30/01/2018

הבן שלי בן 15, יש לו אח קטן יותר בן 11. כבר כמה שנים שאנחנו נותנים לו להישאר לבד בבית ולהיות אחראי על אחיו. שבת שעברה אשתי ואני יצאנו בערב וכשחזרנו גילינו שהוא וכמה חברים פשוט על ארון המשקאות שלנו והשתכרו.. ביום חמישי לאשתי ולי יש תכניות ואנחנו לא יודעים מה לעשות, אנחנו מן הסתם לא סומכים עליו ולא רוצים שהוא יישאר לבד בבית ובטח שלא יהיה אחראי על אח שלו, אבל מצד שני להביא בייביסיטר לנער בן 15...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השגחה על הנעשה בזמן היעדרות

יניב רוזן
    30/01/2018

היי אודי,
    אכן אירוע חריג. השאלה איך הגבתם בנושא? אני מקווה שבחומרה, יחד עם מתן הסבר מדוע אין המצב מקובל. אני באופן אישי, לא הייתי מזמין בייביסיטר, אלא מאפשר לבן להמשיך ולקבל לגיטימציה מכם אלא עם בדיקה גבוה יותר של הנעשה. ראשית, איסור על הבאת חברים בזמן היעדרותכם. שנית, מוציא את האלכוהול מהבית. שלישית, מקיים שיחות ווידאו במהלך ההיעדרות כדי לוודא שהכול בסדר. כן הטכנולוגיה הזו טובה גם לנו ההורים.
    תנו לו לחוות הצלחה, להבין שטעה, לגלות שוב אחריות. חזקו אותו על כך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו