מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקצוע לא נכון לילדיםאמא04/02/2018
שלום רב
הבנות שלי אחת בת25 עם תואר של פרמדיקית
השנייה בת 23 ללא תואר אלופה באפייה עושה דברים מדהימים ואפילו מוכרת מהבית לפי הזמנה .
הגדולה נרשמה ללימודי רפואה אבל היא דכאונית מטופלת בכדורים פסיכולוג הלחץ של הלימודים גורם לה לנפילות קשות לא פעם חשבתי שאולי היא בוחרת במקצוע הלא נכון מה יה אם תהיה רופאה איך תעמוד בלחץ של משמרות עומס אם עכשיו היא נשברת נפשית ???? היא מאוד חכמה וחבל שתתבזבז אבל יש רצוי ויש מצוי אז מה עושים???
השניה הקטנה רוצה ללמוד אפייה ולהתקדם אבל גם לה מגבלה משלה היא סובלת מדלקת פרקים מתקשה לעמוד הרבה על הרגליים אני מסבירה לה חבל על 20000שח ללמוד משהו שהיא טובה בו אבל תתקשה לעסוק בו שתיהן חושבות שאני לא מאמינה ביכולות שלהם שזה כמובן לא נכון נתתי לקטנה להתנסות מצאה עבודה להכין קינוחים באיזה מסעדה הם באמת התפעלו ממנה אבל החזיקה מעמד בדיוק יומיים אחריי 8 שעות עמידה
מה עושים??? למה הילדים חושבים שאנחנו לא רוצים את טובתם???
אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדאי לבחון יייעוץ
יניב רוזן04/02/2018היי,
אני כרגע שפחות חשוב למה הבנות לא חושבות שאת רוצה בטובתן.
לגבי הגדולה, אני חושב שכדאי מאד לדחוף אותה לטובת טיפול. אני לא יודע מה מצבה אבל הלימודים קשים מאד שלא נאמר העבודה.
לגבי הצעירה, כפי שנעשה בעצם אפשר לתת לה להתנסות בעבודה עם דרישות דומות כדי שתוכל לקבל פרופורציות ולהחליט אם זה אפשרי מבחינתה.
את יכולה לגשת ולהתייעץ עם איש מקצוע בתקווה שיוכל לעזור לך לקבל החלטות נכונות וגישה נכונה לבנות.
אפשר גם להציע ייעוץ מקצועי לקטנה ולבחון מה עוד יכול להתאים לה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקצוע לא נכון לילדים
אמא04/02/2018כפי שכתבתי הגדולה שלומדת רפואה נמצאת בטיפול פסיכולוגי תרופתי ופסכיאטר שעולה לנו יותר מהלימודים שלה אבל מה יהיה ??? מקצוע הרפואה דורש המון כוחות נפשיים ופיזים האם לא חבל על השנים של הלימוד במקצוע שלא מתאים לה? שלא נדבר על הכסף שילך לעזאזל? אולי ללמוד מקצוע אחר??
אנא עזרתכם
תודה אמא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחינה של התוצאות הטיפוליות
יניב רוזן04/02/2018היי,
צריך להאמין שטיפול מתאים יביא לשינוי חיובי במצבה. אם בתך נמצאת בטיפול שאינו מניב תוצאות חיוביות או שלא נרשמת מגמה שינוי חיובית במצבה כדאי לשקול אסטרטגיה טיפולית אחרת ומטפל אחר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)