הילדה שלי המראה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילדה שלי המראה שלי
    אמא
    06/02/2018

שלום רב
    אני אישה דכאונית בטח תגידו שאני צריכה טיפול אז כן שנים הייתי ניסית מטפלים שונים סדנאות כדורים מכשירים ראיתי שלא עוזר הרמתי ידיים חיה לי מיום ליום פעם עצובה פעם שמחה פעם עם יכולת ופעם בלי .
    הבעיה הקשה היא שהבנו שגם הבת שלי כמוני דכאונית ממורמרת כעוסה מנסה טיפולים ומטפלים שונים ולא עוזר קשה להיות בבית אחד עם שניי דכאונים מעניין שאני לא יכולה לסבול לראות אותה ככה או לשמוע אותה מקטרת יום יום כשאני כזאת קשה לי לעזור לה כשקשה לי לעזור לעצמי במקום לחבק אותה או להעניק לה חום ותמיכה או להיפך היא כועסת עליי ואני עלייה המריבות שלה מרקיעות שחקים למה אנחנו לא יכולות לתת אחת לשניה את מה שחסר לנו? השבוע רבנו נורא היא ארזה את הבגדים ועזבה את הבית הצטערתי נורא פחדתי שבמצבה הנפשי תפגע בעצמה שתינו מתמרמרות נורא הכאב עצום אני מאשימה את עמי שלקחה ממני את הגן הדפוק הזה
    למה עולם כזה אכזר? מילא אני אבל הילדה?????
    כואב לי נורא לא יודעת על מי יותר עליי או עליה
    בבקשה עיזרו לנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הילדה שלי המראה שלי

הוספת תגובה

• דיכאון עמיד

יניב רוזן
    06/02/2018

היי,
    ראשית חשוב להבין שאם את נמצאת באי תפקוד מגיע לך סל שיקום מהמדינה שמאפשר קבלת עזרה כלכלית וטיפולית.
    ישנם טיפולים ראשוניים בעזרת קטמין בדיכאון עמיד. ישנם עדויות חיוביות ממטופלים שכלום לא עזר להם. את יכולה להיכנס לדף הפייסבוק של “המרכז לייעוץ התנהגותי וטיפול במיומנויות חברתיות”. יש שם פרסומים לא מעטים בנושא.
    בנוסף, את יכולה לפנות למרפאת ״מיינד קליניק״ לפרופ גרינהאוס הוא מנהל מחקרים ב טיפולים חדשניים בנושא דיכאון עמיד.
    אני לא יודע מה באמת קורה בבית ועד כמה קשה וחמור מצבה של הבת. מה שכן לבטח זה לא קל להסתדר במצבכן ועוד בנוסף בגיל ההתבגרות שממילא אינו קל.
    חשוב שתדעי לאן הלכה? והיכן היא נמצאת? היא צריכה להיות במקום מסודר כמו בן משפחה, דודים, דודות. חשוב גם שתמשיכי לשמור איתה על קשר ומעורבות בחיים שלה.
    לסיום, אני מציין שגם אם ניסית טיפולים רבים אסור להרים ידיים ולהמשיך לחפש טיפול מתאים ומטפל מתאים שאולי יצליחו לסייע במצב.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו