מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חברות אינטימית בין שתי נערותנטלי13/02/2018
יש לי תאומים בני 17, בן ובת. לבן יש חברה ואנחנו לא מרשים להם לישון יחד. לבת שלי יש חברה מאוד טובה שאנחנו חושבים שאולי זו יותר מחברות תמימה אלא יש שם יחסים רומנטיים. היא לא סיפרה לנו על זה ואנחנו בינתיים רק מסיקים מסקנות וקולטים רמיזות, כשהבולטת ביותר הייתה שהבן אמר לנו שאנחנו צבועים שאנחנו לא מרשים לו לישון עם חברה שלו בעוד אחותו כל הזמן ישנה עם חברה שלה... אם הן באמת זוג אז יש אמת בדבריו של הבן, אבל בגלל שזה לא נאמר בגלוי אנחנו לא רוצים להוציא אותה בכוח... מה עושים? אוסרים עליה? נותנים לו? ממשיכים במצב הקיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה משותפת עם בת זוג
יניב רוזן14/02/2018היי,
אני חושב שהדבר החשוב פה יוצר הוא קודם לגלות פתיחות ותמיכה בבת. חשוב קודם שתבין שמבחינתכם אתם תומכים בה בכול אשר תבחר. אולי על ידי שיחה פתוחה תוכלו לדעת מה סוג המערכת יחסים שלה. אבל כמובן שאין מדובר פה בטריק שמטרתו לשלוף ממנה את האמת, אלא כוונה טהורה לתמוך בבת.
דבר אחר, אני חושב שבכול מקרה לבן קשה להבין מדוע נמנע ממנו לבלות עם חברה שלו ולהיות קרוב אליה. בעוד שהבת נעדרת מהבית וישנה אצל חברה שלה.
אני לא חושב שיש הבדל אמיתי בין שני המקרים.
אתם יכולים, אולי, בשל הרגישות להתחיל לאפשר לבן לישון עם חברה שלו פעם בשבוע ולהתפתח משם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)