חברות אינטימית בין שתי נערות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברות אינטימית בין שתי נערות
    נטלי
    13/02/2018

יש לי תאומים בני 17, בן ובת. לבן יש חברה ואנחנו לא מרשים להם לישון יחד. לבת שלי יש חברה מאוד טובה שאנחנו חושבים שאולי זו יותר מחברות תמימה אלא יש שם יחסים רומנטיים. היא לא סיפרה לנו על זה ואנחנו בינתיים רק מסיקים מסקנות וקולטים רמיזות, כשהבולטת ביותר הייתה שהבן אמר לנו שאנחנו צבועים שאנחנו לא מרשים לו לישון עם חברה שלו בעוד אחותו כל הזמן ישנה עם חברה שלה... אם הן באמת זוג אז יש אמת בדבריו של הבן, אבל בגלל שזה לא נאמר בגלוי אנחנו לא רוצים להוציא אותה בכוח... מה עושים? אוסרים עליה? נותנים לו? ממשיכים במצב הקיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינה משותפת עם בת זוג

יניב רוזן
    14/02/2018

היי,
    אני חושב שהדבר החשוב פה יוצר הוא קודם לגלות פתיחות ותמיכה בבת. חשוב קודם שתבין שמבחינתכם אתם תומכים בה בכול אשר תבחר. אולי על ידי שיחה פתוחה תוכלו לדעת מה סוג המערכת יחסים שלה. אבל כמובן שאין מדובר פה בטריק שמטרתו לשלוף ממנה את האמת, אלא כוונה טהורה לתמוך בבת.
    דבר אחר, אני חושב שבכול מקרה לבן קשה להבין מדוע נמנע ממנו לבלות עם חברה שלו ולהיות קרוב אליה. בעוד שהבת נעדרת מהבית וישנה אצל חברה שלה.
    אני לא חושב שיש הבדל אמיתי בין שני המקרים.
    אתם יכולים, אולי, בשל הרגישות להתחיל לאפשר לבן לישון עם חברה שלו פעם בשבוע ולהתפתח משם.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו