מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבת לא מדברת איתיניסים11/03/2018
שלום,
אני אבא לנערה מתבגרת בת 15 שלא מדברת איתי קרוב לשבועיים,לא משנה כמה אני מנסה זה לא עוזר לי כ"כ למרות שהרהרתי וניסיתי לשנות את ההתנהגות שלי כלפיה לפי הנחיה של פסיכולוגית חייב לציין שהיא הולכת לשיחות עם פסיכולוגית וגם אני ואשתי בשיחות ואמורים להתחיל בסדנה קבוצתית.
ועכשיו אספר את כל מה שגרם לכך:
לפניי חצי שנה היה לה ויכוח קשה עם אמא שלה ובאיזה שלב הוא התדרדר והפך לאלים מילולית ופיזית בזמן הזה אני צופה מהצד וברגע הזעם כעסתי מאד הדפתי אותה מאשתי תוך שהיא מושכת לה בשיער והודפת אותי וזורקת כל מה שבא ליד וגורמת להרס. צרחתי עליה בטירוף והורתי לה להיכנס לחדר.מזועזע מההתנהגות שלה מסתכל איך היא אורזת תיק ומתכננת לצאת השעה הייתה מאד מאוחרת..(אחרי חצות).
ופה אני עושה טעות דרמטית (טעות חיי מבחינתי)
אשתי מנסה לעצור בעדה ובזמן של לחץ ועצבים אני צורח על אישתי שתזמין משטרה.
לאחר כמה דקות מגיעה משטרה רואה את ההרס ושומעת את הכעס שלה ושואלת אם אתה רוצה להגיש תלונה? אמרתי בנחרצות כן למרות שאישתי לא הסכימה אך זה לא הצליח לה והיא מובלת לתחנת המשטרה כמובן שנסענו לשם כי לא לקח הרבה זמן להבין איזה טעות פטלית עשיתי!!
זה כמובן מאוחר מדי ומאותו היום השחור הזה היא לא סובלת אותי ואני יודע את זה כי היא מספרת את זה לכולם אשתי חברות של אשתי אחיותיי ויועצת הבית ספר היא פשוט שונאת אותי ואומרת את בקול..
וזה ברור לגמריי שזה שובר אותי נפשית...
אציין עוד שאני לא עובד (נכות ת.דרכים קשה)כבר 3 שנים.
ועלו כבר מחשבות שאולי זו הסיבה אבל...לא יודע הלוואי שיכולתי להבין מה עובר לה בראש ואם באמת היא לא אוהבת אותי?
או איך ומה אני צריך לעשות?
בכדיי להחזיר את האמון שלה בי,עד לפני שבועיים זה היה ירידות ועליות עכשיו היא לא מוכנה לשמוע אותי!
תודה,
ניסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות בתוך המשפחה
יניב רוזן13/03/2018היי,
בהחלט סוגיה לא פשוטה. לדעתי היא מצריכה הבנה הרבה יותר עמוקה של הדינמיקה המשפחתית. ברמה הפשוטה אני חושב שאישתך צריכה לעמוד לצידך, ולהסביר לבת שההתנהגות שלה הכניסה את כולם למצוקה ולבהלה ולכן החשיבה והפעולה לפתרון כללה מעשה קיצוני מצידך.
אני חושב שבתך צריכה להכיר בטעות שהיא עשתה. וביחד כולכם צריכים לקחת אחריות על מעשיכם ולהתחייב להימנע מאלימות. כמו שאמרתי חסרים לי הרבה תקטין חשובים, ולכן תשובתי כללית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)