מתי להפגיש בין הילדים לבת הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי להפגיש בין הילדים לבת הזוג
    גדעון
    12/04/2018

אני גרוש, הילדים אצל אשתי, שניהם מתבגרים. אני בקשר עם מישהי כבר כמה חודשים, הילדים יודעים על זה אבל הם לא מתעניינים. אני פגשתי את הילדים של בת הזוג כמה פעמים. את בת הזוג הקודמת שלי הילדים לא אהבו בכלל, אבל זה גם היה זמן קצר אחרי הגירושין אז אני מניח שזה קשור. מתי הזמן הנכון לעשות מפגש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלב שני בחיים. ילדים ובת זוג

יניב רוזן
    14/04/2018

היי,
    אני לא חושב שיש פה כלל אצבע. צריך לבחון את המוכנות שלהם. כמובן שהחלק הראשון הוא באמת לדעת מבחינתך שהקשר עם החברה הוא רציני והיא מבינה את המורכבות הצפויה.
    אני חושב שכדאי קודם לדבר עם הילדים שלך בפתיחות, להראות להם תמונות. לומר להם מה המשמעות עבורך וכמה זה חשוב לך שהכול יצליח. שתמיד תהיה לצידם ועוד ועוד.
    במידה והבנים מבינים ניתן לערוך מפגש קצר של הכרות על האם. לאט לאט הם יכירו אותה ואז גם לערב את ילדיה. הדברים צריכים להיות מותאמים ליכולת הרגשית של הילדים שלך להכיל את האירוע.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו