מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתי להפגיש בין הילדים לבת הזוגגדעון12/04/2018
אני גרוש, הילדים אצל אשתי, שניהם מתבגרים. אני בקשר עם מישהי כבר כמה חודשים, הילדים יודעים על זה אבל הם לא מתעניינים. אני פגשתי את הילדים של בת הזוג כמה פעמים. את בת הזוג הקודמת שלי הילדים לא אהבו בכלל, אבל זה גם היה זמן קצר אחרי הגירושין אז אני מניח שזה קשור. מתי הזמן הנכון לעשות מפגש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלב שני בחיים. ילדים ובת זוג
יניב רוזן14/04/2018היי,
אני לא חושב שיש פה כלל אצבע. צריך לבחון את המוכנות שלהם. כמובן שהחלק הראשון הוא באמת לדעת מבחינתך שהקשר עם החברה הוא רציני והיא מבינה את המורכבות הצפויה.
אני חושב שכדאי קודם לדבר עם הילדים שלך בפתיחות, להראות להם תמונות. לומר להם מה המשמעות עבורך וכמה זה חשוב לך שהכול יצליח. שתמיד תהיה לצידם ועוד ועוד.
במידה והבנים מבינים ניתן לערוך מפגש קצר של הכרות על האם. לאט לאט הם יכירו אותה ואז גם לערב את ילדיה. הדברים צריכים להיות מותאמים ליכולת הרגשית של הילדים שלך להכיל את האירוע.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)