מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגזמותאירית28/05/2008
בני בן ה-14 בקירוב נוטה לספר לנו , ההורים, דברים שקורים לו תמיד בהדגש של מסכנות. תחושה של חוסר שביעות רצון מהחברה ומארועים שהוא חווה בה. לעומת זאת אותו סיפור לאחיו הגדולים נשמע קצת אחרת. לא ברור לי מה המניע לכך? האם יתכן שהתגובה שלנו מעוררת אותו לספר בצורה כזו. כיצד ניתן לשנות זאת ?
בנוסף , עד איזה גיל לדעתך אנחנו צריכים לשמש "צוות הווי ובידור" בימי שבת בבוקר /צהרים?
כשאנו יוצאים לעיתים בלעדיו הוא דואג לייסר אותנו על כך שלא דאגנו לו לתעסוקה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגשות אשם
חלי ברק שטיין01/06/2008אירית, אני חושבת שבנך עובד כלפיכם על רגשות אשם. הוא כנראה מרגיש שכשהוא מסכן זה מעורר תגובה אצלכם. גם כעס זאת תגובה. לכן אולי הוא מעצים את המסכנות.
אפשרות נוספת היא שהוא מרשה לעצמו להיות במצוקה במחיצתכם, בתקווה לקבל עצה ועזרה, בעוד שליד אחיו הוא 'שומר על פאסון' ולכן מייפה את הדברים.
בכל מקרה, אני חושבת ששווה לשמוע ענינית מה הוא מנסה לומר מאחורי הטון והמסכנות. אז אולי תוכלו לחפש פתרונות לבעיות שאפשר ומשאר הדברים תתעלמו.
את יכולה לקרא הרבה בנושא בספרי 'תקשיבו לי רגע', שם יש התיחסות לנושא בגיל ההתבגרות.
לגבי השאלה על צוות ההווי והבידור, מעבר לכעס ולציניות- אני חושבת שבגילו הוא לא חייב להצטרף תמיד, שיבחר. אבל אם בחר להשאר בבית, אל תיפלו בפח של מסכנות התלונות. מותר לו גם להשתעמם. תמיד יש לו ברירה. להצטרף. שוב, אני חושבת שהוא מפעיל אתכם, שימו לב לכך.
בהצלחה חלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)