מיואשת לגמרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת לגמרי
    אמא מיואשת
    06/06/2008

שלום רב לכם.
    שמחתי להכיר את הפורום הנפלא הזה. יש לי ילדה בת 16 שלא מקשיבה להוראות בבית.היא יוצאת מתי שמתחשק לה חוזרת בשעות הקטנות של הלילה..לא לומדת. אנחנו לא יודעים איפה היא נמצאת.לאחרונה עלינו על עוד בעיה שהיא מעשנת. ניסינו את כל הדרכים. שיחות רגועות שיחות עם הבטחות. תוקפנות מילולית.כמובן שהיא אפשר לתת עונשים בגיל הזה כמו לא לצאת מהבית אך כן עונש כספי.אך זה לא מפריע לה בכלל שאין לה כסף בכיס. הטענות שלה אומרות שהיא ילדה טובה ואין לנו מה לדאוג אך לא רואים את זה שאכן היא צודקת.. היא הקטנה בבית אחרי 4 בנות שלא מדברות איתה מתוך יאוש. מה עושים????איך?.אנחנו בבית חסרי אונים.
    אשמח לקבל תגובות.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת לגמרי

הוספת תגובה

• שלום למיואשת

ענת זפרני
    06/06/2008

יאוש גורר תגובת כוח
    הבת שלכם קולטת מיידית שאתם מותשים ומגיבה בהתאם
    אפילו אחיותיה הרימו ידיים
    אני ממליצה לך לפנות לייעוץ אצל פסיכולוגית קלינית של ילדים ונוער או לחילופין לגשת להדרכת הורים באזור מגורייך
    את חייבת לקבל טיפים ועצות שרלוונטים למשפחה שלך
    בהתאם למה שיעלה שם בטיפול
    ובינתיים
    דעתי היא שגבולות נותנים תחושת ביטחון (דואגים לי רוצים אותי) ולכן להמשיך להציב גבולות עם סנקציות עד לטיפול.
    בהצלחה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו