גילוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גילוח
    אמא
    01/07/2008

שלום רב לכן אולי יישמע טפשי אבל לי מאוד מפריע שהבן שלי , (17.5 ) מתגלח רק פעם בשבוע. בעיני ובעיני אחותו (14.5 ) , אביו ו וכו' הוא נראה הרבה יותר מסודר, ונעים בפנים. ב"ה הוא חתיך, אבל כשגדל הזקן הוא נראה כל כך מוזנח והוא ממש לא כזה באופיו. בקיצור נראה כמו ערבושקה . אצלו יש כלל רק ביום שישי מתגלחים, תארי לך שאם יש לנו אירוע כגון חתונה וכו' ביום חמישי, הוא לא יתגלח!!!! לי זה מאוד מאוד מפריע ואני חוזרת ואומרת ומסבירה שזה אחרת כאשר נער נראה מגולח. הוא בשלו, מה אכפת לך, אל תגידי לי מה לעשות, לא מעניין אותך מה אני יעשה וכו'. אני יודעת שנשמע שאני חפרנית ונג'סית אבל אני לא יכולה שלא להעיר וגם כאשר אני יודעת שבמילא הוא יעשה כרצונו. שאלתי- איך אפשר לשכנעו אחרת, או האם אני באמת לא צריכה להתערב לו בזה למרות שזה כן מפריע לי? תודה מקרב לב אמא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גילוח

הוספת תגובה

• אודה לתשובה

אפרת
    09/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת, חלי, למה לא עונים ?

אפרת
    11/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוח

חלי ברק שטיין
    12/07/2008

אמא, מצטערת על העיכוב בתשובה
    אנימבינה את המצוקה. את רוצה אותו מגולח ומסודר, והוא רוצה בדרכו-להתגלח פעם בשבוע ובשאר הזמן נוח לו עם הצורה שלו, שבעיניו כנראה נתפסת גברית.
    את כנראה גם מרגישה שיש מאבק כוח ביניכם, שאולי הוא עושה לך 'דוקא', כי אם רק היה קצת מתאמץ, היה יכול להיות הכל בסדר

מעשית- את לא יכולה להכריח אותו. הוא ילד גדול וזה כבר לא בסמכות שלך להתערב לו בהרגליי ההגיינה, וגילוח הוא אחד מהם. את תצטרכי למצא דרך להפסיק להעיר לו על בסיס קבוע, לקבל את ההעדפה שלו, ותרוויחי מהאיפוק שיפור ביחסים, ופחות כעס.
    מה שכן, אם יש לכם ארוע, פעם בכמה זמן ממש חשוב לך, את יכולה לבוא אליו בבקשה. ואז אולי אם זה יהיה בלי לחץ ושיפוט, אלא בקשה בין שני אנשים, הוא דוקא יסכים.

אני לא יודעת מה רמת התקשורת ביניכם, אבל את יכולה לשתף אותו בהתלבטות ובהחלטה, ולשמוע את דעתו. זה ייקדם את הדיאלוג ביניכם

את יכולה לקרא עוד על דיאלוג בנושאים כאלו עם ילדים גדולים כמוהו בספרי 'כשהילדים יוצאים מהבית' הוצאת יסוד

מה דעתך? האם הכיוון מתאים לך?
    חלי ברק שטיין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו